Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim sabah tekrarlayacağımYapabilirsen bence bir test daha al aynı marka tekrarla canım
Çizgi var dimi ben hayal görmüyorum :)Bence gebesin hayırlı olsun
Tek testle yetinmeyip 2 test üstüne dayanamayıp kan testi veren biri olarak olabilme ihtimali yüksek diyebilirimDaha öncelerde yaptığım hiçbir testte silik çizgi çıkmamıştı. Normalde yarın regl günüm. Bugün test yaptım çok hafif silik çizgi çıktı, kafam karıştı yardımcı olabilecek var mı acabaEki Görüntüle 3385997
Bence pozitif eğer kimyasal vs değilse :) Yeni olduğu için silik çıkmış olabilir :) Güzel haberler alırsınız inşallahDaha öncelerde yaptığım hiçbir testte silik çizgi çıkmamıştı. Normalde yarın regl günüm. Bugün test yaptım çok hafif silik çizgi çıktı, kafam karıştı yardımcı olabilecek var mı acabaEki Görüntüle 3385997
Ee sonucunuz ne çıktıÇizgi var dimi ben hayal görmüyorum :)
Şimdilik pozitif çıktı, ama beta hcg çok yavaş yükseliyor. Yarın doktora gideceğim bakalımEe sonucunuz ne çıktı
Sizce var mı sabah akşam yaptım dün ve bugün hepsı aynı mı yoksaBence gebesin hayırlı olsun
Çok belirsiz azıcık daha sabredin 3_5 gün sonra net çıkar. Pek yorum yapamadımSizce var mı sabah akşam yaptım dün ve bugün hepsı aynı mı yoksa
Hayırlısı cnm.Şimdilik pozitif çıktı, ama beta hcg çok yavaş yükseliyor. Yarın doktora gideceğim bakalım
Gebe misin acaba benimde çizgi var mı yok mu anlayamadım tedirginimDaha öncelerde yaptığım hiçbir testte silik çizgi çıkmamıştı. Normalde yarın regl günüm. Bugün test yaptım çok hafif silik çizgi çıktı, kafam karıştı yardımcı olabilecek var mı acabaEki Görüntüle 3385997
Bence pozitif ama henüz erken olduğu için silik gibi çıkmışGebe misin acaba benimde çizgi var mı yok mu anlayamadım tedirginim
Sonucunuz ne oldu acaba?Eki Görüntüle 3390568
Kızlar şiddetli baş dönmem bulantım bel ağrım var nova marka erken test alıp sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı sizce sonuç nedir