Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sabah prodoctor ile yaptım negatif çıktı, adetime de iki gün var.Artimed çok yanıltıyor erkek idrarı ile yapsan yine pozitif veriyor ama şunu da diyebilirim için rahat ermiyorsa kan ver
O zaman yoktur canım prodoctor varsa cikariyorBu sabah prodoctor ile yaptım negatif çıktı, adetime de iki gün var.
Artımed testi yaptım 15 dakika yarım saate hiç birşey çıkmadı tekrar emin olmak için ertesi sabah ikinci testi yaptım sabah yine bişey çıkmadı ama artımed erken gebelik testinde 1,5 günden sonra silik çizgi çıktı adetim 9 gün gecikti geçen ay ağrım var diye 500 mil serum xemol vermişlerdi sonrasında dodex iğnesi vuruldum bir hafta boyunca anlamadım bendeMalesef artimed hep yalancı pozitif veriyoren iyisi kan testi , umarım gebesinizdir
![]()
Canım malesef artimed hep böyle yapıyor o yüzden istersen kan ver 9 gün gecikmeyle her türlü varsa çıkar.Artımed testi yaptım 15 dakika yarım saate hiç birşey çıkmadı tekrar emin olmak için ertesi sabah ikinci testi yaptım sabah yine bişey çıkmadı ama artımed erken gebelik testinde 1,5 günden sonra silik çizgi çıktı adetim 9 gün gecikti geçen ay ağrım var diye 500 mil serum xemol vermişlerdi sonrasında dodex iğnesi vuruldum bir hafta boyunca anlamadım bende
Doktor kist var dedi kan verdim sabah asm de 0.16 çıktıCanım malesef artimed hep böyle yapıyor o yüzden istersen kan ver 9 gün gecikmeyle her türlü varsa çıkar.