Erken gebelik testi silik mi

gamzeli-234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
222
52
28
29
Kızlar adetime daha 8 gün var ama kasık ağrısı, göğüs ağrısı ve ağızda tuhaf bir tat var çok fazla diye meraktan test yaptım 5 dk sonra eşimde fark etti hatta çok hafif silik çizgi var gibiydi bir de siz bakar mısınız gebelik var mı
IMG_20230128_152823.webp

Kızlar adetime daha 8 gün var ama kasık ağrısı, göğüs ağrısı ve ağızda tuhaf bir tat var çok fazla diye meraktan test yaptım 5 dk sonra eşimde fark etti hatta çok hafif silik çizgi var gibiydi bir de siz bakar mısınız gebelik var mıEki Görüntüle 3198708
Çok dikkatli bakınca belli oluyor gününüz geciktigi zaman testi tekrarlayin koyulasabilir

Kızlar adetime daha 8 gün var ama kasık ağrısı, göğüs ağrısı ve ağızda tuhaf bir tat var çok fazla diye meraktan test yaptım 5 dk sonra eşimde fark etti hatta çok hafif silik çizgi var gibiydi bir de siz bakar mısınız gebelik var mıEki Görüntüle 3198708
burdaki kadınların gebelik var ya da yok demesi hiçbir şey ifade etmez.Siz testi ışığa tutarsınız ,kasetten çıkarıp gözleriniz sulanana kadar incelersiniz, hatta tlfndan filtreleyip çizgi çıkarmaya çalışırsınız. bunları emin okun herkes yapıyor yargılamak için söylemiyorum.Ben adetime 1 hafta kala oldukça koyu çift çizgi gördüm ki umutlanmadım,nihayetinde regl oldum tam günümde, kimyasal gebelikmiş.Neyse adet gününüzü bekleyin. burdaki cevaplar birşeyi değiştirmicek.Burdan kalkıp biriler ''görüyrum çizgi var hayırlısı olsun'' der ,destek alıp hayal kırıklığına uğrarsınız sonra.Ben de gördüm çizgiyi ama çok erken Bekleyin

Hayırlı olsun canım ben ikinci çizgiyi görebiliyorum 😍😍

Back
X