Erken gebelik testi silik ve beta hcg 1,20 çıktı ???

Slhc-34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
14
1
86
30
Adetime 4 gün var . Bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ve sonra gidip kan testi verdim <1,20 çıktı. Hamilelik ihtimali var mıdır sizce ?

Adetime 4 gün var . Bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ve sonra gidip kan testi verdim <1,20 çıktı. Hamilelik ihtimali var mıdır sizce ?
Testler yalancı pozitif çıkabiliyor eğer adet olmazsanız o zaman tekrar kan verin geç döllenme olabilir

Merhaba kızlar. Dün sabahtan beri sol kasığımda ağrı var şiddetli bir şekilde aniden girip çıkıyor. akşam hastaneye gittik bhcg de baktılar fakat sonuç negatif çıktı reglime 8 gün var sizce hamilelik olsa ufakta olsa bir değer çıkar mıydı?

Yok canım erken daha.

Canim enfeksiyon vardır belki.
Belki hamilelikte vardır, ondan ilaç kullanmamaya çalış.
Enfeksiyon yok kan idrar her şeye baktılar. Ağrı olunca umut etmiştim gebeyim diye ama sonuç 0 yine. Bekleyeceğiz yine her zamanki gibi.

Geç mi yumurtladin canım eğer öyleyse biraz daha geç çıkabilir kanda, normalde 4 gün kala çıkıyor ama geç döllenme olunca adet gecikmesi gerekebiliyor vardır umarım
8 gün kala çok erken yumurtlamadan sonra 11-12.günlerde kanda çıkar gebelik canım. Ben 4 gün kala öğrendim

Evet erkendi ama zaten hamile değilmişim her ay olmadığı gibi bu ay da olmadı ne diyim kısmette ne varsa onu yaşıyoruz.

Benimde sizin gibi oldu acaba şu an sonuçunuz ne dir? Hamile misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…