Erken Gebelik testi sizce sonuç ne

durgunsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2023
36
12
3
26
Arkadaşlar bi kaç aydır korunmuyoruz adetime 5 gün kala erken gebelik yaptım sizce sonuç nedir ben anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirm böyle olan var mı

Eklentiler

• IMG_7760.webp
    IMG_7760.webp
    7 KB · Görüntüleme: 319
İkinci çizgi var gibi ama pek net değil, kaçıncı dakikada çıktı, bence bir de adet gününüzde kaset test yapın

2.cizgi nerde var yahu? Ben mi goremiyorum? Ben ustune fazla idrar damlatilmasindan kaynakli devasa bir morluk goruyorum sadece?

Arkadaşlar bi kaç aydır korunmuyoruz adetime 5 gün kala erken gebelik yaptım sizce sonuç nedir ben anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirm böyle olan var mı
Kuruma cizgisi gibi duruyor kaset testle tekrarlarmsnz 3 damla idrar damlatin 3 ten fazlasi dagilma yapiyor cizgide

Kuruma çizgisi o. Ayrıca erken testlere hiiiic güvenmiyorum şahsen. 3 gün sonra kaset test yapın ve ilk 10 dk yi baz alın sadece. Boşuna 40 50 lira vermeyin bi teste

Kuruma cizgisi gibi duruyor kaset testle tekrarlarmsnz 3 damla idrar damlatin 3 ten fazlasi dagilma yapiyor cizgide
Teşekkür ederim 🌸
İkinci çizgi var gibi ama pek net değil, kaçıncı dakikada çıktı, bence bir de adet gününüzde kaset test yapın
İkinci çizgi var gibi ama pek net değil, kaçıncı dakikada çıktı, bence bir de adet gününüzde kaset test yap

Pozitif gorunuyor testin canim yarin sabah ilk idrsrla tekrarla veya erkenden kan ver kesinlestor sonucunu 😇🙂 masallah darisi basimiza 😇🥰
Rabbim isteyen herkese nasip etsin biz 3 ay denedik olmadı tavsiyem gün aşrı ilişki bir ay boyunca hep böyle ilerledim sonuç bu rabbim gönlünüze göre versin

Rabbim isteyen herkese nasip etsin biz 3 ay denedik olmadı tavsiyem gün aşrı ilişki bir ay boyunca hep böyle ilerledim sonuç bu rabbim gönlünüze göre versin
Oyy oy gun asiri iliskide planlayinca hic olmuyoki biz 2. Cocuk istyorz ama bu durumu kontrol edemiyorum acikcasi 😇😊

Back
X