Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen çıkmadı biraz bekledimİkinci çizgi var gibi ama pek net değil, kaçıncı dakikada çıktı, bence bir de adet gününüzde kaset test yapın
Kuruma cizgisi gibi duruyor kaset testle tekrarlarmsnz 3 damla idrar damlatin 3 ten fazlasi dagilma yapiyor cizgideArkadaşlar bi kaç aydır korunmuyoruz adetime 5 gün kala erken gebelik yaptım sizce sonuç nedir ben anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirm böyle olan var mı
Teşekkür ederimKuruma çizgisi o. Ayrıca erken testlere hiiiic güvenmiyorum şahsen. 3 gün sonra kaset test yapın ve ilk 10 dk yi baz alın sadece. Boşuna 40 50 lira vermeyin bi teste
Teşekkür ederimKuruma cizgisi gibi duruyor kaset testle tekrarlarmsnz 3 damla idrar damlatin 3 ten fazlasi dagilma yapiyor cizgide
İkinci çizgi var gibi ama pek net değil, kaçıncı dakikada çıktı, bence bir de adet gününüzde kaset test yapın
İkinci çizgi var gibi ama pek net değil, kaçıncı dakikada çıktı, bence bir de adet gününüzde kaset test yap
Pozitif kan verin hemen iki günde bir artış kontrolü yaptırın haftaya da muayeneye gidin, sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba tekrardan adete 2 gün kala test yaptım sonuç bu
Pozitif gorunuyor testin canim yarin sabah ilk idrsrla tekrarla veya erkenden kan ver kesinlestor sonucunuMerhaba tekrardan adete 2 gün kala test yaptım sonuç bu
Hemenmi belirdi ikinci cizgiMerhaba tekrardan adete 2 gün kala test yaptım sonuç bu
Evet anında çıktıHemenmi belirdi ikinci cizgi![]()
Rabbim isteyen herkese nasip etsin biz 3 ay denedik olmadı tavsiyem gün aşrı ilişki bir ay boyunca hep böyle ilerledim sonuç bu rabbim gönlünüze göre versinPozitif gorunuyor testin canim yarin sabah ilk idrsrla tekrarla veya erkenden kan ver kesinlestor sonucunumasallah darisi basimiza
![]()
Teşekkür edermPozitif kan verin hemen iki günde bir artış kontrolü yaptırın haftaya da muayeneye gidin, sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Masallah canim benim Allah im saglikla kavustrsun bebiseEvet anında çıktı
Oyy oy gun asiri iliskide planlayinca hic olmuyoki biz 2. Cocuk istyorz ama bu durumu kontrol edemiyorum acikcasiRabbim isteyen herkese nasip etsin biz 3 ay denedik olmadı tavsiyem gün aşrı ilişki bir ay boyunca hep böyle ilerledim sonuç bu rabbim gönlünüze göre versin
Siz bi deneyip zorlayınOyy oy gun asiri iliskide planlayinca hic olmuyoki biz 2. Cocuk istyorz ama bu durumu kontrol edemiyorum acikcasi![]()
Zorlayayim tamamSiz bi deneyip zorlayın![]()