Erken gebelik testi ve hamilelik

bigundunya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2021
27
32
3
32
Günaydın ve mutlu bayramlar herkese. Battan 1 hafta önce comfort days erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı umudumu kaybetmeyip birgebeningunlugu sayfasından ovulasyon testi bile aldım bata 2 gün varken bide onların gebelik testini yapayım dedim ve inanamıyorum ne dersiniz?😍 yanlış çıkma ihtimali yoktur değil mi? Geçen ay ekstra olarak çörekotu bal kürü yapmıştım.
P_20210513_091724.jpg

Son düzenleme:
Günaydın ve mutlu bayramlar herkese. Battan 1 hafta önce comfort days erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı umudumu kaybetmeyip birgebeningunlugu sayfasından ovulasyon testi bile aldım bata 2 gün varken bide onların testini yapayım dedim ve inanamıyorum ne dersiniz?😍 yanlış çıkma ihtimali yoktur değil mi? Geçen ay ekstra olarak çörekotu bal kürü yapmıştım. Eki Görüntüle 2848256
Maşallah canım hamilesin 🙏🏻🌼

Teşekkür ederim. Pazartesi gidip kan vereceğim bir kaybım var inşallah bu bebiş benimle kalır 🤲🏼
Kızlar merhaba bende az önce yaptım ama sanki ben ikinci çizgiyi görüyorum gibi hayali gölge gibi sizce varmı bakarmısınız aylardırrr olmuyo 😒 Rabbim sizinde evladınızı hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️ reglime 2 gün var ve kasık ağrım var öksürürken veya zorlanırken

Eklentiler

• IMG_20210513_202718.webp
    IMG_20210513_202718.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 476
  • IMG_20210513_202701.webp
    IMG_20210513_202701.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 457
Kızlar merhaba bende az önce yaptım ama sanki ben ikinci çizgiyi görüyorum gibi hayali gölge gibi sizce varmı bakarmısınız aylardırrr olmuyo 😒 Rabbim sizinde evladınızı hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️ reglime 2 gün var ve kasık ağrım var öksürürken veya zorlanırken
Ben çizgi göremedim :/ fotoğrafta çıkmamıştır belki. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza ♥️

Günaydın ve mutlu bayramlar herkese. Battan 1 hafta önce comfort days erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı umudumu kaybetmeyip birgebeningunlugu sayfasından ovulasyon testi bile aldım bata 2 gün varken bide onların gebelik testini yapayım dedim ve inanamıyorum ne dersiniz?😍 yanlış çıkma ihtimali yoktur değil mi? Geçen ay ekstra olarak çörekotu bal kürü yapmıştım. Eki Görüntüle 2848256
Canim pozitif 😃 harikaaaaa

Ben çizgi göremedim :/ fotoğrafta çıkmamıştır belki. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza ♥️
İnşallah çok yıpratıyormuş bu dönemde Rabbim nerde varsaa hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah yaa gerçekten çok içten ediyorum dualarımı geldiğimde test şu şekildeydi acaba kurumamı yoksa sonradan mı çıktı çok küçük değer olduğu için 😒🙄 gözle görülür çizgi görüyorum ama fotoğraf ta çıkmamışta olabilir 🙄

Eklentiler

• 1620941992537.webp
    1620941992537.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 460
Günaydın ve mutlu bayramlar herkese. Battan 1 hafta önce comfort days erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı umudumu kaybetmeyip birgebeningunlugu sayfasından ovulasyon testi bile aldım bata 2 gün varken bide onların gebelik testini yapayım dedim ve inanamıyorum ne dersiniz?😍 yanlış çıkma ihtimali yoktur değil mi? Geçen ay ekstra olarak çörekotu bal kürü yapmıştım. Eki Görüntüle 2848256
Merhabalar canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun ☺️ Bende comfort days erken gebelik testi yaptım dün ve sonuç negatif bata 5 gün vardı acaba sonra pozitif çıkma ihtimali var mı diye düşünürken seni gördüm ve umutlandım fakat çok hassas diyor bu test için olsa çıkmazmıydı acaba diye de düşünmüyor değilim 🙄

Merhabalar canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun ☺️ Bende comfort days erken gebelik testi yaptım dün ve sonuç negatif bata 5 gün vardı acaba sonra pozitif çıkma ihtimali var mı diye düşünürken seni gördüm ve umutlandım fakat çok hassas diyor bu test için olsa çıkmazmıydı acaba diye de düşünmüyor değilim 🙄
Daha önce yazmıştım sanırım size benim bata 2 gün kala pozitif çıktı comfort daysde şimdi görsel paylaşıyorum. Çok erken de algilayamiyor yani.

Eklentiler

• P_20210513_214454.webp
    P_20210513_214454.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 395
Merhabalar bişey sormak istiyorum o sayfanın ovülasyon takibini yaptıktan sonra mı hamile kaldınn birde başka ovülasyon takibi yapmış mıydıın bizde 5 aydır deniyoruz bat yarın şuan adet olacak gibi hissetmiyorum ama eğer olursam alıp takip yapsam mı acaba 😅

Hayırlı olsun canım 🧿

Merhabalar bişey sormak istiyorum o sayfanın ovülasyon takibini yaptıktan sonra mı hamile kaldınn birde başka ovülasyon takibi yapmış mıydıın bizde 5 aydır deniyoruz bat yarın şuan adet olacak gibi hissetmiyorum ama eğer olursam alıp takip yapsam mı acaba 😅
Merhaba hayır adet olacağım sanıp önümüzdeki ay kullanırım diye ilk defa ovulasyon testleri aldım o sayfadan ama adete 2 gün kala testte pozitif çıkınca gerek kalmadı ama o sayfadan yumurtlama masaji yaptim etkili olduğunu düşünüyorum 😊

Merhaba hayırlı olsun öncelikle. Her zamanki adet belirtileriniz bu süreçte var mıydı yoksa daha mı farklıydınız?

İnşallah çok yıpratıyormuş bu dönemde Rabbim nerde varsaa hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah yaa gerçekten çok içten ediyorum dualarımı geldiğimde test şu şekildeydi acaba kurumamı yoksa sonradan mı çıktı çok küçük değer olduğu için 😒🙄 gözle görülür çizgi görüyorum ama fotoğraf ta çıkmamışta olabilir 🙄
Merhaba . Gebe kaldınız mı ?

Hayırlı uğurlu olsun 🧡 bu erken gebelik testleri eczanede ne kadar nette çok düşük fiyatları

Back
X