Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğrudur canim, peki belirtilerin nasildi ? Galiba adet olacakmisim gibi oluyor demi hafif kasik agrisi goguslerde hassasiyet falan:)Ben 5 gün önce başka bir markanın testinde görememiştim ama 3 gün önce görmüştüm canm ama öyle üzerinde 6 gün önce falan yazmıyordu benim testimin
Kasıklarım da ara ara böyle iğne batıyor gibi oluyordu ve göğüslerim çok hassastıDoğrudur canim, peki belirtilerin nasildi ? Galiba adet olacakmisim gibi oluyor demi hafif kasik agrisi goguslerde hassasiyet falan:)
Anladim bu dediklerin adet bekledigin gunden kac gun evvel basladi cnm?Kasıklarım da ara ara böyle iğne batıyor gibi oluyordu ve göğüslerim çok hassastıaynen Bi de adet sancısı gibi ince ince kramplar giriyordu
Adetime 5 gün kala erken gebelik yaptım çok silik bir çizgi çıktı ışığa tutunca belli oluyordu bence 3 gün kala yapın erkenden yapınca meraktan çatlıyosun adet günüme kadar resmen 5 gün boyunca erken gebelik yaptım çok stres oldum adetim 1-2 gün geçince de kan vermeye gittim kanda çıktıErken gebelik testi yapmayi dusunyorum bu ay bekledigim adet tarihi 30 ekim sizce ne zaman yapmaliyim? Paketin üzerinde 6 gün evvel sonuc veriyormus sizce dogru mu deneyen varmi ? Clearblue testi gayet güvenilirmiş õyle duydum.:))
Kasık sancıları ve batmaları baya 8 9 gün öncesinden yokladıAnladim bu dediklerin adet bekledigin gunden kac gun evvel basladi cnm?![]()
Tamam cnm bilgi icin tsk ederim. Adete yakin öyle belirtim olursa bende erken gebelik testi yapacam insallahKasık sancıları ve batmaları baya 8 9 gün öncesinden yokladıama göğüslere dolgunluk adetten 4 gün önce falan başladı canm
Evet silik cikincada varmis demekki bende 3 gûn kala deneyecem insallah daha adetime 11 gün var. Hafif kasik agrilarim vad su an baska bisey yok.Adetime 5 gün kala erken gebelik yaptım çok silik bir çizgi çıktı ışığa tutunca belli oluyordu bence 3 gün kala yapın erkenden yapınca meraktan çatlıyosun adet günüme kadar resmen 5 gün boyunca erken gebelik yaptım çok stres oldum adetim 1-2 gün geçince de kan vermeye gittim kanda çıktı
Adetin 28 günde bi ise adet geikmesininin 6 gün öncesi yani adetinin 24.25.gunlerinde yaparsan çıkar umarım yardımcı olmusumdurErken gebelik testi yapmayi dusunyorum bu ay bekledigim adet tarihi 30 ekim sizce ne zaman yapmaliyim? Paketin üzerinde 6 gün evvel sonuc veriyormus sizce dogru mu deneyen varmi ? Clearblue testi gayet güvenilirmiş õyle duydum.:))
Adetim 30 gûnde bir cok dûzenliler normalde. 30 ekim bekliyorum adetlerimi 26 ya da 27 ekim testi yapsam cikar umarimAdetin 28 günde bi ise adet geikmesininin 6 gün öncesi yani adetinin 24.25.gunlerinde yaparsan çıkar umarım yardımcı olmusumdur
Inşallah pozitif çıkar canmTamam cnm bilgi icin tsk ederim. Adete yakin öyle belirtim olursa bende erken gebelik testi yapacam insallah![]()
Insallah isteyen herkesse nasib etsin rabbim sagol canimInşallah pozitif çıkar canm![]()
Merhaba ayy cok sevindim allah sag salim kucaginza almayi nasib etsin insallah. Evet insallah bende o silik cizgiyi goruruum tsk ederimMerhaba, ben de regle 5 gün kala erken gebelik testinde silik çizgi ile öğrenmiştim aynı gün kan testi verdim 21 idi değerim, inşallah siz de pozitifi görürsünüz![]()
Amin teşekkür ederim darısı size ve tüm isteyenlere inşallahMerhaba ayy cok sevindim allah sag salim kucaginza almayi nasib etsin insallah. Evet insallah bende o silik cizgiyi goruruum tsk ederimbelirtileriniz nasildi adetten once ?
Doğrudur canim evet öyle insan cok merak eder. Belirtilerin olmamasida biraz ilginc genel herkeste kasik agrisi ve ya goguslerde hassasiyet oluyormus.Amin teşekkür ederim darısı size ve tüm isteyenlere inşallahya açıkçası benim belirtim yoktu denemiştik ben de dayanamayıp test yaptım beklemiyordum da ama çok şükür, tabi erken öğrenmek de biraz zor oluyor acaba değerim yükselecek mi, keseyi ne zaman göreceğim, bebeği ne zaman göreceğim derken liste uzayıp gidiyor çünkü
![]()
Belki de ben ayırt edememiş olabilirim malum regl ile çok benzer belirtileri varDoğrudur canim evet öyle insan cok merak eder. Belirtilerin olmamasida biraz ilginc genel herkeste kasik agrisi ve ya goguslerde hassasiyet oluyormus.![]()
Aynen evet benziyor belirtileri. Hayirlisi bakalim 30 ekim adet olmam gerek belirtiler cogalirsa 27 ekim falan test yaparimBelki de ben ayırt edememiş olabilirim malum regl ile çok benzer belirtileri var![]()
Biraz daha sabredin bende hiç belirti olmamıştı , ben korunmayı bıraktığım için test alıp yaptım sizde 3 gün kala deneyin bence biraz daha net olur fotoğraf ekledim böyle çıkmıştı benim ilk hatta hiç anlamadığım için bu konulardan yine bu siteye yazmıştım herkes var demiştiEvet silik cikincada varmis demekki bende 3 gûn kala deneyecem insallah daha adetime 11 gün var. Hafif kasik agrilarim vad su an baska bisey yok.