Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi yaptim.bakarmısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Asya1994

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2020
523
204
23
31
Merhaba kızlar.erken gebelik testi aldım.5 gün erken gebelik testi ama ben 6 gün erken yaptım. Çok solgun birşey görüyormusunuz?

Eklentiler

• AAF19A06-8532-46CE-96E3-64698B4B2B72.webp
    AAF19A06-8532-46CE-96E3-64698B4B2B72.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 1.241
  • 729CCE51-BB91-432F-8C76-83DD355E4E36.webp
    729CCE51-BB91-432F-8C76-83DD355E4E36.webp
    16 KB · Görüntüleme: 665
Merhaba kızlar.erken gebelik testi aldım.5 gün erken gebelik testi ama ben 6 gün erken yaptım. Çok solgun birşey görüyormusunuz?
Üç gün sonra tekrarla testi git kan ver bakalım cnm bnde gördüm hakkında hayırlısı olsun inşallah 🤲

Canim sanki var gibi..haayali boyle..eminim..sen daha net goruyorsundur resimde oldugu gibi olmuyo cunki gercegi..yine tekrarla yarin bence..

Hangi çizgiyi soruyorsunuz pozitif olması için artı işareti olması gereken testlerden mi bu

canım inşallah hamilesindir erken gebelik testi nasıl oluyor. benim regl günüm üç gün geçti fakat idrarda çıkmaz bir hafta sonra belli olur dediler bende sonrasında üzülmemek için yapmadım sizce yapmalımıyım ve hangi testle yapmalıyım ilk defa denicem böyle bişey

canım inşallah hamilesindir erken gebelik testi nasıl oluyor. benim regl günüm üç gün geçti fakat idrarda çıkmaz bir hafta sonra belli olur dediler bende sonrasında üzülmemek için yapmadım sizce yapmalımıyım ve hangi testle yapmalıyım ilk defa denicem böyle bişey
Erken gebelik testi adete 5 gün kala yapıldığında gebelik varsa silikte olsa cıkıyor.bende çok silik.yarın birinide yaparım. Sen geç bile kalmışsın. 4 gebelik gecirdim ben (3 uğursuz) hepsinde adet olacağım gün normal test belirgin iki cizgi cıkmıştı. Sen normal gebelik teati al varsa mutlaka cıkar. Hayırlısı olsun inşAllah🤲🏻

Prectior marka çok iyi

Erken gebelik testi adete 5 gün kala yapıldığında gebelik varsa silikte olsa cıkıyor.bende çok silik.yarın birinide yaparım. Sen geç bile kalmışsın. 4 gebelik gecirdim ben (3 uğursuz) hepsinde adet olacağım gün normal test belirgin iki cizgi cıkmıştı. Sen normal gebelik teati al varsa mutlaka cıkar. Hayırlısı olsun inşAllah🤲🏻
teşekkür ederimnasip artık allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah seninde gölüne göre versin

aslında ben test alıp yapacaktım dün ama idrarda çıkması için bir hafta geçmesi gerekiyor dediler bana şimdi sizden erken gebelik testi falan duyunca sormak istedim yarın ilk işim test almak olacak teşekkür ederim

Back
X