Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi yaptim.bakarmısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi? hamilelikte kasık ağrısı olurmu genelde bugün doktora gittim tahlil yaptılar pazartesi günü çıkacak sonuçlar fakat benim çok şiddetli kasıklarımda ve genital bölgemde ağrı ve hafif şişlik var sizce normalmi? (henüz çok yeni daha kese bile oluşmamış 3 haftalık falan dedi doktor)
Evet canım bende kasık ağrısı olmuştu vajinal ağrı da olmuştu

normal yani? tecrübeli değilim bu konuda ilk gebelik bişey olacak diye korkuyorum da biraz o yüzden evham yaptım galiba ama normalse ağrılar sorun yok teşekkür ederim
Çok mu şidetli kasık ağrın bende bir iki defa oldu geçti ama vajinal ağrı çok olmuştu sanki içten içe bir ağrıydı gebelik başındasınız daha insan evham yapıyo benim kahve akıntım olurdu soluğu dr yanında alırdım😊

Çok mu şidetli kasık ağrın bende bir iki defa oldu geçti ama vajinal ağrı çok olmuştu sanki içten içe bir ağrıydı gebelik başındasınız daha insan evham yapıyo benim kahve akıntım olurdu soluğu dr yanında alırdım😊
evet kasık ağrım çok afedersiniz idrara sıkışmışım gibi bir his var kasıklarımda hafif şişkinlikle birlikte haklısınız insan bilmeyince tedirgin oluyor

evet kasık ağrım çok afedersiniz idrara sıkışmışım gibi bir his var kasıklarımda hafif şişkinlikle birlikte haklısınız insan bilmeyince tedirgin oluyor
Ee rahim büyümeye başlıyo normal bir rahimden 500 kat daha büyük oluyo kolay değil 😊yinede içinize sinmeyen bişey olursa dr gidin sağlıkla alın kucağınıza 🌺

20250108_083133.webp
20250108_080443.webp
Merhaba reglime 6 gün var. Çizgiyi goruyor musunuz ben hayal mi goruyorum 😅

Back
X