Erken gebelik testi yaptırayım mi

Elif eylulcuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
130
61
48
35
Arkadaşlar merhaba bu ay çok istiyorum bebek. Sat 21mayis yarın 15haziran adete 6 gün kalıyor. Sizce erken gebelik testi yapsam bu kez çıkar mi? Bir hafta önce kan testi yaptım 1.20 çıktı ama çok erkendi ozaman. üç dört gün önce de erken gebelik testinde biraz bekledim ve ince bir çizgi cikti. Ama yarın yaparsam kesin belli olur mu sizce ay bu ay kafayı yiyicem vakit geçmek bilmiyor resmen ya.

Arkadaşlar merhaba bu ay çok istiyorum bebek. Sat 21mayis yarın 15haziran adete 6 gün kalıyor. Sizce erken gebelik testi yapsam bu kez çıkar mi? Bir hafta önce kan testi yaptım 1.20 çıktı ama çok erkendi ozaman. üç dört gün önce de erken gebelik testinde biraz bekledim ve ince bir çizgi cikti. Ama yarın yaparsam kesin belli olur mu sizce ay bu ay kafayı yiyicem vakit geçmek bilmiyor resmen ya.
Merhaba benimde adete 6 gün var perşembe kahverengi akıntı oldu kesildi bugün yine azcık geldi erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

Acaba yerleşme kanaması olmasın canim. Bende eşimi bekliyorum akşam gidip kan vericem. Yarın beş gün kalıcak adetime
Bilmiyorum ki canım aşırı halsizim bide. Canım bence adet gecikmeden kan verme düşük değer çıkar bu seferde acaba dersin. Aklına takılır. İnşallah olmuştur canım banada haber ver

Bilmiyorum ki canım aşırı halsizim bide. Canım bence adet gecikmeden kan verme düşük değer çıkar bu seferde acaba dersin. Aklına takılır. İnşallah olmuştur canım banada haber ver
Çok merak ediyorum zaten varsa değer yükselmiştir. Bir hafta önce 1,20di. Mutlaka yazarım Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Yumurtlamanın 14.günü en ideali...
o zaman net çukıyor diye biliyorum.

Canım son adet günüm 21mayisti ben 2haziranda ilişkiye girdim yanılmıyorsam o ara çok sancım oluyordu sanırım yumurtlama dönemi idi

Back
X