Erken gebelik testi yaptırayım mi

Benim de çizgim çok silik çıkmıştı kan verdim 15 geldi şimdi adetimin üzerinden iki gün geçti iki katına çıktı mı çıkmadı mı diye öğrenmeye gidicem. Bu bu süreçte şunu anladım annelik sabır ve beklemek gerektiriyormuş 🥰 ben “bir gebenin günlüğünün” yumurtlama takibini yaptım yumurtlamayı görüp değerlendirdik ve Rabbim nasip ederse sağlıkla sıhhatle olduğunu öğrenirim. Ama sonucumuz ne olursa olsun karartma içini ben 6 yılımın içerisindeyim ve ilk kez 15 değerini gördüm ve hep dua ettim Rabbim sen zamanını bilirsin diye 🙏🏻 İçini karartma yumurtlama takibini ilk denemem de kaldım sanırım. Rabbim hepimize bebiş nasip etsin inşallah 🥰 sende bekle canım güzel haberlerini alırız inşallah 🙏🏻
Çok sevindim senin adına maşallah yine yaz bize canim

Çok sevindim senin adına maşallah yine yaz bize canim
Bugün kayınvalidem için hastaneye gittik muayene oldu bende hazır geldim bir kan vereyim iki katına çıkması gerekir dedim verdim ama değerim 9 a düşmüş. Doktora sordum malesef kimyasal gebelik dedi yakında düşecektir dedi... içim çok kötü oldu ama Rabbimdendir zamanı vardır diye düşünüyorum...yıkıldım.. fakat ne bileyim güçlü olmaya çalışıyorum şuan sanırım...

Bugün kayınvalidem için hastaneye gittik muayene oldu bende hazır geldim bir kan vereyim iki katına çıkması gerekir dedim verdim ama değerim 9 a düşmüş. Doktora sordum malesef kimyasal gebelik dedi yakında düşecektir dedi... içim çok kötü oldu ama Rabbimdendir zamanı vardır diye düşünüyorum...yıkıldım.. fakat ne bileyim güçlü olmaya çalışıyorum şuan sanırım...
Ayyy çok üzüldüm. Vardır bunda da bir hayır. İnşallah en yakın zamanda anne olursun canım üzme kendini

Ayyy çok üzüldüm. Vardır bunda da bir hayır. İnşallah en yakın zamanda anne olursun canım üzme kendini
Bende kötü oldum ama başka bir doktora randevu aldım tekrar kontrol ettircem nedir ne değildir diye ikinci kez başıma geldi maalesef 😔 hayırlısı hala hastalanmadım diye içim seviniyor sonra değer düşmüş ama diyorum içimden. Ne bileyim Allah’ım isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻 Güzel haber verelim inşallah ❤️

Bende kötü oldum ama başka bir doktora randevu aldım tekrar kontrol ettircem nedir ne değildir diye ikinci kez başıma geldi maalesef 😔 hayırlısı hala hastalanmadım diye içim seviniyor sonra değer düşmüş ama diyorum içimden. Ne bileyim Allah’ım isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻 Güzel haber verelim inşallah ❤
Durumunuz ne oldu çok merak ettim umarım iyisinizdir

Durumunuz ne oldu çok merak ettim umarım iyisinizdir
Merhaba kusura bakmayın mesajınızı şimdi gördüm, iki gün sonra hastalandım ve onunla birlikte düştü. başka doktora gittim peşinden durumumu anlattım rahim filmi çektiler, asıl şimdi hepten kafam karıştı. Filmde sağ tüpün tıkalı olduğunu, ameliyat etmeleri gerektiğini, açılmazsa tüpü alacaklarını söylediler. Ama bir yandan normal yolla da kalabilirsin dedi. Fakat ameliyat olmak istersen tüp bebek dene tüp bebeği yapacak doktorun ameliyat etmesi daha doğru olur dediler. Eşimde elhamdulillah bir sorun yokmuş. Benim tüpten kaynaklı olmuyormuş sanırım işin özeti saldım çayıraaa mevlam kayıra 😊 çünkü doktorum adet olduktan sonra gel hormon bakalım ameliyatı öyle konuşuruz şuan konuşmak için erken, ama savsaklama sakın dedi.

Back
X