• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi yardım !!!!

mavera_32

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2025
15
3
1
31
IMG20250529081536.webp
kızlar adetime 4 gün var az önce ilk idrarla days doctor erken gebelik testi yaptım bazı belirtilerim var göğüsümde şişkinlik ve kasık batması ilk saniyede çizgi belirdi bu şekilde sizce varmıdır yoksa test mi yanıltıyor beni yardımcı olur musunuz

teste göre var ama emin olmak için kan vermelisiniz
Yarın tekrar test tekrarlayıp öyle kan vermeyi düşünüyorum korkuyorum negatif görmekten.Dün gündüz iç çamaşırımda sadece 1 nokta kadar açık pembe ve çok açık kahve leke gördüm ondan sonra hiç bişey gelmedi peçete silince de gelmiyor kesildi sadece o noktaydi yerleşme lekesi olabilir mi bilginiz var mı

Yarın tekrar test tekrarlayıp öyle kan vermeyi düşünüyorum korkuyorum negatif görmekten.Dün gündüz iç çamaşırımda sadece 1 nokta kadar açık pembe ve çok açık kahve leke gördüm ondan sonra hiç bişey gelmedi peçete silince de gelmiyor kesildi sadece o noktaydi yerleşme lekesi olabilir mi bilginiz var mı
Yanı olabilir tabi ki yarın da test yapıp emin olup kan verin en iyisi

Eki Görüntüle 3598125 kızlar adetime 4 gün var az önce ilk idrarla days doctor erken gebelik testi yaptım bazı belirtilerim var göğüsümde şişkinlik ve kasık batması ilk saniyede çizgi belirdi bu şekilde sizce varmıdır yoksa test mi yanıltıyor beni yardımcı olur musunuz
Adet geçimini bekleyip bence kan verin. Bende days doktor da böyle gördüm bebe time negatif kan da 1.20 çıktı daha adetime var benimde ama yine de siz bilirsiniz başka testle de tekrarlayın adet geçince kan verin

Adet geçimini bekleyip bence kan verin. Bende days doktor da böyle gördüm bebe time negatif kan da 1.20 çıktı daha adetime var benimde ama yine de siz bilirsiniz başka testle de tekrarlayın adet geçince kan verin
Yarin tekrar ilk idrarla yapmayı düşünüyorum yine poztif olursa kan vericem

Back
X