- 10 Mart 2024
- 90
- 14
- 3
- 23
- Konu Sahibi derinderin3525
-
Evet canımhemen mi çıktı?
Bence gebelik var cnm2 günlük bi kanama yaşadım dün kan verdim sağlık ocağına çıkmadı daha bugün test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı
Bugün yumurtlamanin 10. Günü ise adetine kac Gün var ?2 günlük bi kanama yaşadım dün kan verdim sağlık ocağına çıkmadı daha bugün test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı
4 gün var canımBugün yumurtlamanin 10. Günü ise adetine kac Gün var ?
Bak altta benim lh testlerim var bugün yapmadim4 gün var canım
Baktım canım seninkide koyu çıkmış ama bilmiyorum hayırlısı olsun inşallahBak altta benim lh testlerim var bugün yapmadim
İnşallah bakalim ama ben yumurtlama dye tahmin ediyorum ama bilemedim 8 gün var benimde adete sen geleblik testi yaptinmiBaktım canım seninkide koyu çıkmış ama bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah
Test yaptım silik çıktı bugün kan verdim negatif canımİnşallah bakalim ama ben yumurtlama dye tahmin ediyorum ama bilemedim 8 gün var benimde adete sen geleblik testi yaptinmi
Hamilesimdir arkadaşım da böyle oldu hatta adete 2 gün kala tam net çıkar2 günlük bi kanama yaşadım dün kan verdim sağlık ocağına çıkmadı daha bugün test yaptım çok çok silik bir çizgi çıktı
Test pozitif yalanci pozitif çıkarmış demek ki belki yukselmemistir daha ama adete az kaldi demiştin sanirim dimi senTest yaptım silik çıktı bugün kan verdim negatif canım
3 yada 4 gün var canım bilmiyorum hiç bi fikrim yokTest pozitif yalanci pozitif çıkarmış demek ki belki yukselmemistir daha ama adete az kaldi demiştin sanirim dimi sen
3 yada 4 gün var canım bilmiyorum hiç bi fikrim yok
Yani fotoğrafda öyle gözüküyor canımBende lh yaptım 1 tık soluklasmis sanki bilemedim bende
Evet bencede öyle soluklasma olmasaydi umutlanirdimYani fotoğrafda öyle gözüküyor canım
Hayırlısı olsun inşallah canımEvet bencede öyle soluklasma olmasaydi umutlanirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?