- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 789
- 123
- 34
- Konu Sahibi Baloglusunannesiii
merhaba kızlar regle son 5 gün kaldı testi uygulasam mı? Kullanıp sonuç alan var mı ??? Yazın kızlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adete 5 gün kala benim normal testte bile çıkmıştı büyük ihtimal çıkar varsamerhaba kızlar regle son 5 gün kaldı testi uygulasam mı? Kullanıp sonuç alan var mı ??? Yazın kızlarrr
Ciddimisin çıkar mı canımmmm :)) test yok yarın aldırayım eşime bakalım çıkacak mı ? Esım bir iki gün daha bekle dıyor ama bilemedim yaa çok merak ediyorumHadi test varsa yap ta güzel haberi görüp mutlu olalım :)
Oooooo benimki 7gün kala silik çizgi çıkmıştı
Hatırlamıyorum ama sıradan gebelik testiydi 3 liralık. Bebetime olablir. Genelde onu veriyordu eczane
Ciddimisn ?? Demekki erken döllenme olmuş seninki valla çok heyecanlıyım yaOooooo benimki 7gün kala silik çizgi çıkmıştı
Hamile olduğunu hissedip mi yapmıştın 7 gün önceden
Anladım canım benimde 6 gün kaldı gidip geliyorum yapsam mı diye ama sanırım beklicem. Senin kadar şanslı olmayabilirim sonunda hüsran olsun istemiyorumBebek istediğimden ve sabırsız olduğumdan sürekli yapıyordum. Incecik bi silik çizgi çıkmıştı. Ama benim adet döngüm 30 gün
Hem bebek istediğimizden hem de ağzImda metalik tat vardı hatta o gitsin diye sürekli fındık ezmesi yiyordum. Sonra işte 7 gün vardı yaptım çıktı.Hamile olduğunu hissedip mi yapmıştın 7 gün önceden
Canım ben yarın ya da cumartesi yapacagm dayanamıcam sanırım :) bakalmAnladım canım benimde 6 gün kaldı gidip geliyorum yapsam mı diye ama sanırım beklicem. Senin kadar şanslı olmayabilirim sonunda hüsran olsun istemiyorum
Ah bizdeki bu sabırsızlıkla bebek olsa dahi 9ay nasıl beklicez acaba :)Canım ben yarın ya da cumartesi yapacagm dayanamıcam sanırım :) bakalm
Valla benimde bazı belirtiler var ama yinede güvenemiyorum işte. Beklemek en iyisi diyorumHem bebek istediğimizden hem de ağzImda metalik tat vardı hatta o gitsin diye sürekli fındık ezmesi yiyordum. Sonra işte 7 gün vardı yaptım çıktı.
Benim de çıkmadı erken gebelik testindeBende erkenden yaptım reglıme 5 gün var ama çıkmadı teste
Öyle mi? Valla kasıklarım çok agrıyor bi gün gelseydi artıkBenim de çıkmadı erken gebelik testinde
Kaç gün var sizinBenim de çıkmadı erken gebelik testinde
Öyle mi? Valla kasıklarım çok agrıyor bi gün gelseydi artık