Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar reglime 4 gün kala bugün erken gebelik testi yaptım . Hafif silik çıktı. Dayanamayıp acile gidip hemen betama baktırdım ve 19,2 çıktı. Hamilemiyim. Hamileysem ne kadarlık bilen var mı

Ah kızlar ah gecenin bu saatinde yazıyorum yazıyorum ki benim durumuma kimse düşmesin... ben ilişkiden 10 gün sonra ve 12 gün sonra erken gebelik testi yaptım hatta sonuncusu adete 4 gün kalaydı negatifti, bende sigara içtim saçımı açtım boyadım zararlı şeyler yedim adetim 2 gün gecikince normal test aldım baktım iki çizgi başka markalarda aldım yine aynı...ben nerden inandım bu erken zımbırtılara inşallah bebeğim sağlıklı olur Allah’ıma dua ediyorum...gelelim belirtilere sürekli üşüyordum ve göğsüme dokunamıyordum..adet sancısı gibi bir ağrı vardı birde aman kızlar dikkat edin lütfen sonra benim gibi uykusuz geceler geçirir Sevinç’inizi tam yaşayamazsınız :(

Ah kızlar ah gecenin bu saatinde yazıyorum yazıyorum ki benim durumuma kimse düşmesin... ben ilişkiden 10 gün sonra ve 12 gün sonra erken gebelik testi yaptım hatta sonuncusu adete 4 gün kalaydı negatifti, bende sigara içtim saçımı açtım boyadım zararlı şeyler yedim adetim 2 gün gecikince normal test aldım baktım iki çizgi başka markalarda aldım yine aynı...ben nerden inandım bu erken zımbırtılara inşallah bebeğim sağlıklı olur Allah’ıma dua ediyorum...gelelim belirtilere sürekli üşüyordum ve göğsüme dokunamıyordum..adet sancısı gibi bir ağrı vardı birde aman kızlar dikkat edin lütfen sonra benim gibi uykusuz geceler geçirir Sevinç’inizi tam yaşayamazsınız :KK43:
Bir doktora danış istersen canım saç boyaman biraz kafa karıştırıyor hamileyken sigara içenleri duyuyoruz ALLAH korur inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın hayırlı olsun

Back
X