• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
864
53
Arkadaşlar bat 6 Kasım ama ben çok sabırsızım belirtiler de var. Test yapsam çıkar mı 6 gün önceye kadar sonuç diyor baktığım testte ? 🤔🤔

ne gibi belirtilerin var canım, bazı kişiler 10 gün kala bile öğreniyor çıkabilir az kalmış...

Gögüslerim de şişlik, midem bi tuhaf , halsizlik , adet olacakmısım gibi kaşık ağrısı canım

Gögüslerim de şişlik, midem bi tuhaf , halsizlik , adet olacakmısım gibi kaşık ağrısı canım

ay bu belirtiler hep adetle aynı oluyor yaa sinir oluyorum :KK48:
seni hatırlıyorum 10 gün kala da bir konu açmıştın, yumurtlamanın adet bitiminden 4 gün sonra olduğunu söylemiştin, yani nerden baksan yumurtlamanın üzerinden testte çıkacak kadar zaman geçmiş, yinede sen bilirsin canım

ay bu belirtiler hep adetle aynı oluyor yaa sinir oluyorum :KK48:
seni hatırlıyorum 10 gün kala da bir konu açmıştın, yumurtlamanın adet bitiminden 4 gün sonra olduğunu söylemiştin, yani nerden baksan yumurtlamanın üzerinden testte çıkacak kadar zaman geçmiş, yinede sen bilirsin canım
Evet evet adettede aynı belirtiler o yüzden insan merakta kalıyor :) aynen canım zaman geçti o yüzden meraklandım biraz :)

Back
X