Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde adetime 6 gün var ama psikolojik herhalde belirtilerim var testi yapmamak gibi kendimi oyalıyorum resmen pazar günü deneyeceğim inşallah bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Hayır, belirgindi. Testin üzerinde açıklamalar yazıyor zaten. Ona göre kullanırsınız. En makulu bata 2,3 gün kala yapmak olabilir erken gebelik testlerinde.
Hayır, belirgindi. Testin üzerinde açıklamalar yazıyor zaten. Ona göre kullanırsınız. En makulu bata 2,3 gün kala yapmak olabilir erken gebelik testlerinde.
Hayır yumurtlama takip etmemiştim. Bara 4 gün Kala kahverengi leke geldi, güçlü bir ağrıyla beraber regl oluyorum sandım. Ertesi gün sabah yoktu, gün içinde yine öyle peçeteye geliyordu. Ertesi gün olunca ve tekrar gelince adet mi oluyorum gebelik mi anlamak için test yaptım ve öylelikle öğrenmiş oldum.
Bende ovülasyon yapmadım ama takvime göre 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası ilişki oldu yumurtlamanın ve bu ay normalden farklı belirtilerim oldu psikolojik mi bilmiyorum o yüzden bende heyecanlıyım var mı yok mu diye