Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emine sami

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2019
317
130
103
38
Merhaba bir sorum olcakti adetim 2 gun gecti erken gebelik testi yapcam da acaba bu testi sabah ilk idararlami yapılıyor normal testler gibi şimdiden tesekkeur ederim 😊

canım 2 gün geçmiş, idrarını tut 3 saat ve sıvı alma yap varsa çıkacaktır. En kötü ihtimal kıpkırmızı değilde silik çıkar. Ama varsa çıkar 😊 anlatabildimmi bilmiyorum canım ama çıkar 🤣
Evet çok güzel anlattın cansın öyle yapayım ozaman ama çok kasik agrım var emin de değilim üzülmekte istemiyorm 4 kere kimyasal yaşadım

Evet çok güzel anlattın cansın öyle yapayım ozaman ama çok kasik agrım var emin de değilim üzülmekte istemiyorm 4 kere kimyasal yaşadım
🌹Hayır kötü düşünme, bu defa tutunacak bu bebişin sana. Herşeyinle pozitif ol. Bekleyecem seni çift çizgili testini, yaptığında atabilirsin bizde görelim. 🙏🧿

🌹Hayır kötü düşünme, bu defa tutunacak bu bebişin sana. Herşeyinle pozitif ol. Bekleyecem seni çift çizgili testini, yaptığında atabilirsin bizde görelim. 🙏🧿
test almaya gidiyorum yapınca aticam ıyi dilekelriniz için çok çok tesekkeur ederim ağzınızdan bal akıyor 🥰

Back
X