- 8 Aralık 2020
- 49
- 24
- 38
- 33
- Konu Sahibi Umut Mucize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gördüm varMerhaba herkese hayalî çizgi var mı acaba
Yaaa inşallah öyle dua ettim ki inşallah vardır ama beta 1.20 çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet bende görüyorum Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
büyük ihtimal hamilesin
![]()
7.dakika da çıktı ama beta çok düşük 1.20Bide hemen mi çıktı bekleyince mi belirdi
Ya inşallah inşallah vardır betam çok düşük çıktı amaBen gördüm var![]()
Canım daha cok yeni normal yükselecek o değer korkmaYa inşallah inşallah vardır betam çok düşük çıktı ama
Nasıl umut oldunuz bana gece gece Allah razı olsunCanım daha cok yeni normal yükselecek o değer korkma
Kanı ne zaman verdin? Bu testi ne zaman yaptın kafam karıştı?Ya inşallah inşallah vardır betam çok düşük çıktı ama
Testi yaptım yarım saat sonra kan verdim ovulasyona baktım ilk ikiside koyu çıkınca gidip test aldım böyle çıkınca da kan verdimKanı ne zaman verdin? Bu testi ne zaman yaptın kafam karıştı?
Normal hcg kasetlerindn yapmadın mı ovulasyonla mı baktın sadeceTesti yaptım yarım saat sonra kan verdim ovulasyona baktım ilk ikiside koyu çıkınca gidip test aldım böyle çıkınca da kan verdim
Canım tavsiye bu testten ve de erken gebelik testlerinden bi daha alma.. Benimki de pozitif çıkmıştı hemen kan verdim ve 1.20 çıktı senin gibi.. Bu testler 1in üzerindekileri dahi gösteriyor hic guvenilir değil bosa heyecan yaptırıyor malesef.. Buna 20 tl verme 5 tl kaset test al daha güvenli o hcg'yi 20 civarında iken gösteriyor zaten incecik de olsa..Testi yaptım yarım saat sonra kan verdim ovulasyona baktım ilk ikiside koyu çıkınca gidip test aldım böyle çıkınca da kan verdim
beta 1 cıkarken o testte bısey belıremez canım . testın kendı cızgısı hatası vs den kaynaklıdır. once kanda artar sonra ıdrarda saptanır.Ya inşallah inşallah vardır betam çok düşük çıktı ama
Yarın olmazsam adet o zaman ondan alayım çok teşekkür ederimCanım tavsiye bu testten ve de erken gebelik testlerinden bi daha alma.. Benimki de pozitif çıkmıştı hemen kan verdim ve 1.20 çıktı senin gibi.. Bu testler 1in üzerindekileri dahi gösteriyor hic guvenilir değil bosa heyecan yaptırıyor malesef.. Buna 20 tl verme 5 tl kaset test al daha güvenli o hcg'yi 20 civarında iken gösteriyor zaten incecik de olsa..
Yarın tekrar yapayım çok teşekkür ederimHayali çizgi var ama kanda çıkmadıysa test bozuk olabilir
İnşallah hamilesinizdirYarın tekrar yapayım çok teşekkür ederim