Erken gebelik testi

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
Merhaba kızlar 2 tane erken gebelik testi yaptım birini dun aksam yaptim 3.dakikada silik cizgi cikti 2.wini sabah ilk idrarla yaptim 5 dakika bekledim çıkmadı yattim 2 saat sonra baktım silik cizgi var gözle görülüyor ama hafif kuruma çizgisi mi diye su damlattim ama gitmedi boyle olup gebe olan varmi

Adet gecikmeniz oldu mu , en garantisi kan sonucu biliyorsunuz ki testler bazen yanıltıcı olabiliyor

Aklınızı kendinize saklayın aklinizda dalga geçmeye çalışmayın
Öncelikle siz üslubunuza bir dikkat edin bakalım. Ben sizi kıracak bir cümle kurmadım. Ayriyeten art niyetli bir emoji de koymadım. Önce bir kalbinizi temizleyin zira kalp ve akıl çok farklı. Konu açıyorsanız yorumlara da açık olmak zorundasınız. !

Ayrica kalbimi burdan 1 dakikada göremezsiniz bence sizde kendinize bir ceki duzen verin insanları salak yerine koymaya çalışmayın hahaha komik emojisi atacak birsey yazmadım siz bu emojiyi atarak dalga geçmekten başka bir amaç gudemezsiniz kendinizi bilin ve postu terk edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…