- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
Marka olarak en güvenilir erken gebelik testi nedir ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikmemin 14. Günü mü? Son adet tarihinden sayip 14. Gün mü?benim de dün 14. günümdü prodoctor test yaptım hayalet çift çizgi çıktı. bugün 15. gün one step kaset test yaptım negatif çıktı. kafam cok karıştı hangisi daha güvenilir marka?
ovitrelle vuruldum ben. ondan itibaren 14. gündü dün. bugün de 15. gün. doktor iğneden sonraki 14-15. gün test yapabilirsin demiştiGecikmemin 14. Günü mü? Son adet tarihinden sayip 14. Gün mü?
Ben cift cizgi goremedim erken testte de.ovitrelle vuruldum ben. ondan itibaren 14. gündü dün. bugün de 15. gün. doktor iğneden sonraki 14-15. gün test yapabilirsin demişti
fotoğrafta net çıkmamış olabilir kameradan kaynaklı ancak ben bakınca ikinci çizgi net görünüyor canlıdaBen cift cizgi goremedim erken testte de.
Kesinlikle prodoctor hayali cizgiye güvenmeyin o hep cikiyo inanin varsa normal kaset testlerde cikiyo erken gebelik testlerine hic guvenmeyinbenim de dün 14. günümdü prodoctor test yaptım hayalet çift çizgi çıktı. bugün 15. gün one step kaset test yaptım negatif çıktı. kafam cok karıştı hangisi daha güvenilir marka?
evet malesef az önce adet oldumKesinlikle prodoctor hayali cizgiye güvenmeyin o hep cikiyo inanin varsa normal kaset testlerde cikiyo erken gebelik testlerine hic guvenmeyin
Bende bikere ona aldandim malesef ama bir baktım o test hep öyleymiş oyuzden bidaha tovbeliyim onu almaya sizde insaAllah en kisa zamanda alirsiniz hayirli haberi bu sOn adetiniz olsun InsaAallah sonra bebek olsunevet malesef az önce adet olduminsanların umutlarıyla oynuyorlar. kaset test doğru çıktı
ayy amiinn inşallahBende bikere ona aldandim malesef ama bir baktım o test hep öyleymiş oyuzden bidaha tovbeliyim onu almaya sizde insaAllah en kisa zamanda alirsiniz hayirli haberi bu sOn adetiniz olsun InsaAallah sonra bebek olsun![]()