Gebeliğe Hazırlık ERKEN GEBELİK TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prodictor bence. Ama dikkat et canım prodoctor diye bir marka daha var ikisini aynı sanıyordum ben farklıymış. Prodoctor daha ucuz ve yalancı pozitif çıkartıyor. En iyisi prodictor :)

benim de dün 14. günümdü prodoctor test yaptım hayalet çift çizgi çıktı. bugün 15. gün one step kaset test yaptım negatif çıktı. kafam cok karıştı hangisi daha güvenilir marka?

Eklentiler

• 20210606_103746.webp
    20210606_103746.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 150
  • 20210605_113938.webp
    20210605_113938.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 115
benim de dün 14. günümdü prodoctor test yaptım hayalet çift çizgi çıktı. bugün 15. gün one step kaset test yaptım negatif çıktı. kafam cok karıştı hangisi daha güvenilir marka?
Gecikmemin 14. Günü mü? Son adet tarihinden sayip 14. Gün mü?

Kesinlikle prodoctor hayali cizgiye güvenmeyin o hep cikiyo inanin varsa normal kaset testlerde cikiyo erken gebelik testlerine hic guvenmeyin

evet malesef az önce adet oldum😔😔 insanların umutlarıyla oynuyorlar. kaset test doğru çıktı
Bende bikere ona aldandim malesef ama bir baktım o test hep öyleymiş oyuzden bidaha tovbeliyim onu almaya sizde insaAllah en kisa zamanda alirsiniz hayirli haberi bu sOn adetiniz olsun InsaAallah sonra bebek olsun 😊😊

Bende bikere ona aldandim malesef ama bir baktım o test hep öyleymiş oyuzden bidaha tovbeliyim onu almaya sizde insaAllah en kisa zamanda alirsiniz hayirli haberi bu sOn adetiniz olsun InsaAallah sonra bebek olsun 😊😊
ayy amiinn inşallah 🤲🏻🤲🏻 rabbim size bana isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻

Back
X