Resim atarmisin cnm hemen mi belirdiKizlar acil bakar mısınız?!!! Bat yarin demin erken gebelik testi yaptım. Varla yok arasında çizgi var doktor bana hamile olur olmaz ilaç kullanacağız demişti. Sorum şu bu TEST HİC GEBELİK YOKSA GÖSTERMEZ Mİ YOKSA AZDA OLSA NET OLMAMAKLA BİRLİKTE GÖSTERİR Mİ? YANİ NEGATİF DEMEK İCİN CİZGİYİ AZDA OLSA GORMEMEK Mİ GEREK.
Resim atmalisinKizlar acil bakar mısınız?!!! Bat yarin demin erken gebelik testi yaptım. Varla yok arasında çizgi var doktor bana hamile olur olmaz ilaç kullanacağız demişti. Sorum şu bu TEST HİC GEBELİK YOKSA GÖSTERMEZ Mİ YOKSA AZDA OLSA NET OLMAMAKLA BİRLİKTE GÖSTERİR Mİ? YANİ NEGATİF DEMEK İCİN CİZGİYİ AZDA OLSA GORMEMEK Mİ GEREK.
Gündüz ışığını kaçırdım sımdi çektim belli olmuyor fotoğrafta. Eşimde baktı evet var dedi. Acaba önceki kimyasal gebelikten mi bu çizgi onu dusunuyorum ( saçma olabilirResim atmalisin
Bir ön onbeş dakika geçti. Demin baktım hala var. Şuan belim karnım hafif ağrıyor yatın bat günüm.Resim atarmisin cnm hemen mi belirdi
Bilemedim kafam allak bullak uyku tutmuyor.Yarin bi normal kaset testle yapin
Aminnn cümlemize ins. Hayırlı evlatlar versin sağlıklı sıhhatli. Anne baba kıymeti bilen.Kaset testte belki çıkmayabilir. Erken gebelik testleri daha hassas insaAllah sağ salim hamile kalırsın evladını kucağına alırsın canim benim
Bende gördüm birde miyop astugmatim gözlük ile şaş beş oldum. teşekkür ederimVar canım doktora git bence hemen. Kesinleşsin hamileliğin
Ben de gördüm canm çizgiyi. İlaca başlaman gerekiyor madem. Hiç testle uğraşma direk kan ver sabah. Hayırlısı olsun inşallahBu arkadaşlar hemen ilaca başlamam gerektiği için evham yaptım. Pıhtılaşma bozukluğu var bende
İlk 5 dk da çıkarsa doğruymuş ama testi tekrarlayınBir ön onbeş dakika geçti. Demin baktım hala var. Şuan belim karnım hafif ağrıyor yatın bat günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?