Erken gebelik testi

Tamam canım çok sağol yerleşme kanaması olmuş demekki sende bende geçen adetim bi tuhaf olunca acaba mı ki dedim ama dediğin gibi gelecek adetimi bekleyim benimde göğüslerimde bi hassasiyetim vardı bugün dahada artmış ama dokununca acımıyor doluluk var bide sızı ağırlık var kasıklarım da ki ağrılarda geçmedi inşallah vardır bu sefer inşallah 🤲🏻💜
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese versin tez zamanda 😍🙏🏻

Saydım canım yani agust 2 yada 4 adet işde oyuzden 4 gün var erken gebelikte çıkmaz mı

kızlar selam reglime 5 gün var sabah normal test yaptım ama negatif. Erken mi yaptım yoksa olsa cıkar mıydı .

bana da bır yardımcı olur musunuz moralim bozuldu

Kızlar merhaba ben yeniyim bi sorum.olacak one step erken gebelik testi sizce nasıl kullanan varmı yanılma payı nedir

Hamilelik belirtisinde bademcikleri şişen boğazı ağrıyan oldu mu hiç ya ben pazar günü test yapcam internete bogaz ağrısına ne iyi gelir yazıyorum karşıma hamilelikte bünye zayıflıyor belirti diye çıkıyor benim sayfam mı kafayı yedi ben mi çok ümitliyim 😔
Merhaba boğazlarınızın şişmesi hamilelik belirtisi miydi acaba? Benim de boğazım alakasız bir şekilde şişti ve adetim de gecikti.

Back
X