- 14 Mart 2021
- 248
- 79
- 48
- 25
- Konu Sahibi Eylul lina
Kızlar erken gebelik testini adetten kaç gün önce yaparsam daha güvenilir olur ve hangi marka önerirsiniz acaba?. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün kala yapmaya başlayabilirsin ..predictor early ...Kızlar erken gebelik testini adetten kaç gün önce yaparsam daha güvenilir olur ve hangi marka önerirsiniz acaba?. :)
Var tabikiMerhaba erken gebelik testi ile normal gebelik testi arasinda fark var mı acaba
Bence yok kaset testte çoğunda silikte olsa çıkıyorMerhaba erken gebelik testi ile normal gebelik testi arasinda fark var mı acaba
5 gün daha erken öğreniyorsunuzMerhaba erken gebelik testi ile normal gebelik testi arasinda fark var mı acaba
Evet tabiki erken gebelik testi daha hassas adetinden önce sonuç veriyor ama güvenilirmi bilmiyorum kimisi güvenilir diyor kimisi guvenilmez diyor.Merhaba erken gebelik testi ile normal gebelik testi arasinda fark var mı acaba
Adetten oncemi yaptın testiniBen test yaptım bi gun arayla normal tesste birsey çıkmadı ama erken testte dağınık çizgi cıktı hamgisine guveneyim anlamadım
Evet doğru sonuç verir bence bende aldım ama daha adetime 10 gün var 5 gün kalq yapacam. Predictor aldim benEvet 2 gun önce yaptım bugün bir daha yapıcam 5 gun var adetime dogru sonuç verirmi
Predictor aldım sizde güvenilirmi çoğu kişi onu önerdi5 gün daha erken öğreniyorsunuz
Ben miratech aldımEvet doğru sonuç verir bence bende aldım ama daha adetime 10 gün var 5 gün kalq yapacam. Predictor aldim ben
Gun içerisinde yapsam olur muPredictor aldım sizde güvenilirmi çoğu kişi onu önerdi
Sabah ilk idrarla daha iyi sonuç verirGun içerisinde yapsam olur mu