- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 34
- Konu Sahibi busemakilic
-
Erken gebelik testleri gerçekten para tuzağı normal 5-7 liralık testlerde bile çıkıyor zaten.merhaba ; en iyi erken gebeli testi nedir ?
25 temmu yumurtlama 26 temmuz catlama ve şuan bat'a 6 gün var . Hangi marka testi önerirsiniz
kac gun kala gösterdiBen pyro clınıce kullandım
doğrudur blmediğim için sordum ama bazı kişilerde 8 gün kala bile göstermişEn iyisini de alsanız bata 6 gün varken çıkmaz. Üç gün kala herhangi birini yapabilirsiniz
Benim sat 9 Haziran dı testi 17 temmuz da yaptım batı geçmişti yani silik çıkmıştıkac gun kala gösterdi
hımm benım daha 6 gün var cok erken o zaman zaten hıc bır belirtim de yokBenim sat 9 Haziran dı testi 17 temmuz da yaptım batı geçmişti yani silik çıkmıştı
Gününüz de yapın bence. Ben 10 temmuz da kaset test yaptım negatif çıktı 1 hafta sonra erken gebelik testi yaptım bazen geç döllenme olabiliyorhımm benım daha 6 gün var cok erken o zaman zaten hıc bır belirtim de yok
günü beklemekte cok zor ama negatif görmekte benı 3 aydr cok yordu. en iyisi dediğiniz gibi beklemek bekleyebilirsemGününüz de yapın bence. Ben 10 temmuz da kaset test yaptım negatif çıktı 1 hafta sonra erken gebelik testi yaptım bazen geç döllenme olabiliyor
Bence beklemeniz daha faydalı en azından 3 gün bekleyin ama tabi bana kalırsa gününüzü bekleyingünü beklemekte cok zor ama negatif görmekte benı 3 aydr cok yordu. en iyisi dediğiniz gibi beklemek bekleyebilirsem
dediğiniz gibi yapayım o zamanBence beklemeniz daha faydalı en azından 3 gün bekleyin ama tabi bana kalırsa gününüzü bekleyin
Şu gün kala bu gün kala bunlar yalan yumurtlama üzerinden 12 gün sayacaksınız normal kaset testte erkende o gün varsa çıkarır yoksa yoktur banada doktor dedi ve hiç yanılmadı iki kez gebe kaldım ikisindede 12.gün gördüm şimdi yine uğraşıyorum 12.gün test yapıyorum ona göre adet bekliyorum sizin 9 gün olmuş 3 gün sonrs test yapınmerhaba ; en iyi erken gebeli testi nedir ?
25 temmu yumurtlama 26 temmuz catlama ve şuan bat'a 6 gün var . Hangi marka testi önerirsiniz
teşekkürlerŞu gün kala bu gün kala bunlar yalan yumurtlama üzerinden 12 gün sayacaksınız normal kaset testte erkende o gün varsa çıkarır yoksa yoktur banada doktor dedi ve hiç yanılmadı iki kez gebe kaldım ikisindede 12.gün gördüm şimdi yine uğraşıyorum 12.gün test yapıyorum ona göre adet bekliyorum sizin 9 gün olmuş 3 gün sonrs test yapın
6 gün çok erken yanlış sonuç alıp üzülmenizi istememmerhaba ; en iyi erken gebeli testi nedir ?
Evet bende üzülmek istemiyorum ama heycandan kendi mi de tutamıyorum6 gün çok erken yanlış sonuç alıp üzülmenizi istemem
Evet bende üzülmek istemiyorum ama heycandan
Çok iyi anlıyorum sizi az daha sabrEvet bende üzülmek istemiyorum ama heycandan kendi mi de tutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?