Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Megi99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2017
266
138
103
33
Merhabalar iyi akşamlar hanımlar Yumurtlamadan ve döllenmeden ortalama kaç gün sonra erken gebelik testi doğru sonuç verir acaba?

Benim erken gebelik testinde 6 gün kala çıkmıştı silik bi çizgiydi ve adet günü tekrarladım daha net çıktı
Merhabalar iyi akşamlar hanımlar Yumurtlamadan ve döllenmeden ortalama kaç gün sonra erken gebelik testi doğru sonuç verir acaba?

7 gün kala negatif çıktı pozitife dönmez dimi

7 gün kala yaptım negatif çıktı pozitife dönmez dimi
Dönebilir, çok erken yapmışsınız.

Kanda beta en az 10 olmalı ki, idrar da pozitifi göresiniz.

3 gün kala yapsanız çıkar

Kızlar ben 3 gun kala yaptım az once bu pozıtıf mı gercekten nolur bısey dıyın umutlanmak ıstemıyorum

Eklentiler

• 1C49141C-EAB3-4882-AA5E-6B0CBA20B118.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 126
Benim reglime 4 gün kala gözle bile zor görünecek şekilde çizgi çıkmıştı canım sonra devam ettim koyulaşti çizgi

Eczaneden alırken 7 gün var dedim çıkar dedi ama bilemedim
Yok ya, abartmış bence.

Zaten 24 günde bir adet oluyor olsa insan. 14. gün yumurtlar döllenir, 17. gün kanda beta fırlamalı ki eczacının dediği gibi 7 gün kala idrarda öğrenilsin.

Yok ya, abartmış bence.

Zaten 24 günde bir adet oluyor olsa insan. 14. gün yumurtlar döllenir, 17. gün kanda beta fırlamalı ki eczacının dediği gibi 7 gün kala idrarda öğrenilsin.
Satmak için belki de dedi
Pahalı oluyor erken gebelik testleri

Kızlar ben 3 gun kala yaptım az once bu pozıtıf mı gercekten nolur bısey dıyın umutlanmak ıstemıyorum
Bende de aynısı oldu. Sordum hatta buraya herkes pozitif dedi. Regl olmadım, kan verdim. Pozitif şu an. Sende de pozitif görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…