Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adete 6 gun kala sonuç veriyormus ama en sagliklisi adet gününü beklemek
7 gün kala yaptım negatif çıktı pozitife dönmez dimiAdete 6 gun kala sonuç veriyormus ama en sagliklisi adet gününü beklemek tabi
Merhabalar iyi akşamlar hanımlar Yumurtlamadan ve döllenmeden ortalama kaç gün sonra erken gebelik testi doğru sonuç verir acaba?
Dönebilir, çok erken yapmışsınız.7 gün kala negatif çıktı pozitife dönmez dimi
7 gün kala yaptım negatif çıktı pozitife dönmez dimi
Adet gününü bekle ve testi tekrarla. Insallah vardır7 gün kala negatif çıktı pozitife dönmez dimi
7 gün kala yaptım negatif çıktı pozitife dönmez dimi
Teşekkürler fikir içinBenim erken gebelik testinde 6 gün kala çıkmıştı silik bi çizgiydi ve adet günü tekrarladım daha net çıktı
Adet gününü bekle ve testi tekrarla. Insallah vardır
Hayırlısı diyelimAdet gününü bekle ve testi tekrarla. Insallah vardır
Benim reglime 4 gün kala gözle bile zor görünecek şekilde çizgi çıkmıştı canım sonra devam ettim koyulaşti çizgiMerhabalar iyi akşamlar hanımlar Yumurtlamadan ve döllenmeden ortalama kaç gün sonra erken gebelik testi doğru sonuç verir acaba?
Eczaneden alırken 7 gün var dedim çıkar dedi ama bilemedimDönebilir, çok erken yapmışsınız.
Kanda beta en az 10 olmalı ki, idrar da pozitifi göresiniz.
3 gün kala yapsanız çıkar
Yok ya, abartmış bence.Eczaneden alırken 7 gün var dedim çıkar dedi ama bilemedim
Satmak için belki de dediYok ya, abartmış bence.
Zaten 24 günde bir adet oluyor olsa insan. 14. gün yumurtlar döllenir, 17. gün kanda beta fırlamalı ki eczacının dediği gibi 7 gün kala idrarda öğrenilsin.
MuhtemelenSatmak için belki de dedi
Pahalı oluyor erken gebelik testleri
Hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alın inşallah kısmet biz de bekliyoruz gebeliğiMuhtemelen
Ben 2019’da 35₺ vermiştim doğrudur
Allah razı olsun amin inşallahHayırlısı ile sağlıkla kucağınıza alın inşallah kısmet biz de bekliyoruz gebeliği
Amin inşallahAllah razı olsun amin inşallahRabbim isteyenlere de nasip etsin
![]()
Bende de aynısı oldu. Sordum hatta buraya herkes pozitif dedi. Regl olmadım, kan verdim. Pozitif şu an. Sende de pozitif görünüyor.Kızlar ben 3 gun kala yaptım az once bu pozıtıf mı gercekten nolur bısey dıyın umutlanmak ıstemıyorum