Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapar yapmaz baktıydan silik te olsa varsa ihtimal var ama bu cok beklemiş sankiKızlar miratech erken gebelik testi yaptım dün akşam regkye 6 gün var sizce bişey var mı çizgi beyaz mi kızarık mi emin degilim
İlk gözüktü sonra kayboldu 3-4 saat sonra baktgmda bu sekildeydiYapar yapmaz baktıydan silik te olsa varsa ihtimal var ama bu cok beklemiş sanki
Boyle cıktı az önce yaptımİlk gözüktü sonra kayboldu 3-4 saat sonra baktgmda bu sekildeydi
Var gibi görünüyor. Adet günü normal testle yapın bi de. Ama çizgi gördüm ben yaniBoyle cıktı az önce yaptım
Var yani hattaBoyle cıktı az önce yaptım
İnternette olumsuz yorum okudum hep silik cikariyomus dye o yüzden moralim bozuldu yarin tekrarlayim en iyisiVar yani hatta
İnternette olumsuz yorum okudum hep silik cikariyomus dye o yüzden moralim bozuldu yarin tekrarlayim en iyisi
Mjratech yanlış çıkıyor diyorlar. Confort marka almanızı tavsiye ederim. Üç gebeligimi de onunla ogrendimKızlar miratech erken gebelik testi yaptım dün akşam regkye 6 gün var sizce bişey var mı çizgi beyaz mi kızarık mi emin degilim
Ben ilk gebeliğimi böyleyken öğrenmiştim hcg 23’dü siz yine de kan verin en sağlıklısı o inşallah vardırBoyle cıktı az önce yaptım
Evet. Erken gebelik testleriyle ilgini öyle çok yorum var. En iyisi kan verin bence. Çıkar çünkü varsaİnternette olumsuz yorum okudum hep silik cikariyomus dye o yüzden moralim bozuldu yarin tekrarlayim en iyisi
Hcg benim 21.3 çıktı sizce varmı doktor belli değil daha dedi var gebelik ama bişey demem için erken dedi sen ne düşünüyorsunBen ilk gebeliğimi böyleyken öğrenmiştim hcg 23’dü siz yine de kan verin en sağlıklısı o inşallah vardır![]()
ne yaptın canım?Hcg benim 21.3 çıktı sizce varmı doktor belli değil daha dedi var gebelik ama bişey demem için erken dedi sen ne düşünüyorsun
Hey merhaba nasıl gidiyor ?cumartesi doktora gidicem hcg en son iki gün önce yaptık tekrar 218 çıktı inşallah bir sorun yoktur