Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetinize kaç gün kala yaptınız bu testi? Bence tekrarlayın çünkü bu pozitif gibi görünmüyor maalesefKızlar resmini attığım teste bakarmısınız bu model testten yapıp başına gelen var mı
İşaretlediğim çizgi pembeydi yani normalde pozitif, test mi bozuk akamadı yoksa bu testlerde bu böyle mi oluyor yazar mısınız?
2 gün var canım işaretlediğim yer pembeydi test mi bozuk acaba dedim soruyum dedimAdetinize kaç gün kala yaptınız bu testi? Bence tekrarlayın çünkü bu pozitif gibi görünmüyor maalesef
Erken gebelik testi canım 2 gün var adeteNORMAL GEBELİK Mİ CANIM? BİR DE ADETİN KAÇ ĞÜN GEÇTİ?
Bence en kısa sürede git tekrar yap 2 gün kalmış çıkar gibi geliyor. Kanda daha garanti çıkar. İnşallah hamilesindir:))2 gün var canım işaretlediğim yer pembeydi test mi bozuk acaba dedim soruyum dedim![]()
var gibi geldi canım banaErken gebelik testi canım 2 gün var adete
Teşekkür ederim canım sonradan normal yerde silik bişey çıktı bak atıcam görünüyor mu?var gibi geldi canım bana
İnşallah canım teşekkür ederim bak sonradan normal yerde çizgi çıktı gibi geldi bana bakar mısın sende görüyor musunBence en kısa sürede git tekrar yap 2 gün kalmış çıkar gibi geliyor. Kanda daha garanti çıkar. İnşallah hamilesindir:))
Ben çok silik bir çizgi görüyorum umutlandırmak istemem ama sanki çok hafif silik bir çizgi varİnşallah canım teşekkür ederim bak sonradan normal yerde çizgi çıktı gibi geldi bana bakar mısın sende görüyor musun
Evet canım bende gördüm ama kuruma da olabililir umudum yok zaten bu ay yinede varsa çok güzel olurBen çok silik bir çizgi görüyorum umutlandırmak istemem ama sanki çok hafif silik bir çizgi var![]()
2 gün sonra tekrarla adet olmazsan o zaman kesin sonuç alırsın benceEvet canım bende gördüm ama kuruma da olabililir umudum yok zaten bu ay yinede varsa çok güzel olur![]()