- 5 Aralık 2021
- 64
- 13
- 38
- 28
- Konu Sahibi Elif Sengul
Adet 6 gün gecikti ve idrar ile sonuc böyle sizce var mi bir şeyler?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet varAdet 6 gün gecikti ve idrar ile sonuc böyle sizce var mi bir şeyler?
Eki Görüntüle 3007859
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla artar güzel düşün güzel olsunBeta hgc 38,76 cikti .
Merhaba arttı mı değeriniz ? Benim de 4 gün geçti bugün erken test yaptım silik incecik bir çizgi var ve ovulasyon testim pik durumdaInsallah artar![]()
var görünüyor canım beta hcg baktırAdet 6 gün gecikti ve idrar ile sonuc böyle sizce var mi bir şeyler?
Eki Görüntüle 3007859
innovitadan memnun musunuz?Merhaba arttı mı değeriniz ? Benim de 4 gün geçti bugün erken test yaptım silik incecik bir çizgi var ve ovulasyon testim pik durumdayarın kan vereceğim sabah
Yani 3 aydır kullanıyorum memnunum evet oldukça hassas doğru kullandığında anlıyorsun zateninnovitadan memnun musunuz?
bakalım ben de aldım inşallah iyi olurYani 3 aydır kullanıyorum memnunum evet oldukça hassas doğru kullandığında anlıyorsun zaten
Talimatlara uyarak kullan mutlakabakalım ben de aldım inşallah iyi olur
Arttı kese gözüktü hattaMerhaba arttı mı değeriniz ? Benim de 4 gün geçti bugün erken test yaptım silik incecik bir çizgi var ve ovulasyon testim pik durumdayarın kan vereceğim sabah
Ya çok sevindimArttı kese gözüktü hatta
Kese 2.9 mm di sonra geçen hafta gittim 6.6 mm doktor beğenmedi büyümeyi bu salı bir daha gidicem doktor o zaman net konusucam dedi korkuyorum kese büyümüyor galibaYa çok sevindimbenimki tutunamadı Maalesef
Bol bol dua et korkma hayırlısını dile öyle de olur inşallahKese 2.9 mm di sonra geçen hafta gittim 6.6 mm doktor beğenmedi büyümeyi bu salı bir daha gidicem doktor o zaman net konusucam dedi korkuyorum kese büyümüyor galiba
Silik görünüyor