- 15 Ağustos 2021
- 163
- -24
- 26
- Konu Sahibi Elif Sengul
Yoktur değil mi koruma çizgidir ikinciyi yaptım o da saatler sonra silik çizgi gosterdiSilik görünüyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoktur değil mi koruma çizgidir ikinciyi yaptım o da saatler sonra silik çizgi gosterdiSilik görünüyor![]()
İlk 5 dakikada çıkması gerekiyor maalesefYoktur değil mi koruma çizgidir ikinciyi yaptım o da saatler sonra silik çizgi gosterdi
Aynen içim rahat onyuzden panikledim ama yoktur diye düşünüyorum .teşekkür ederimİlk 5 dakikada çıkması gerekiyor maalesef![]()
Test yap canımKızlar beklenen adet tarihim 20 mart aşırı bel ve sırt ağrım var. Gebelik belirtisi olabilir mi sizce daha 8 gün var regle
Insallah dua ediyorum başkalarında oldu mu diye merak ettjmBol bol dua et korkma hayırlısını dile öyle de olur inşallah
Tamam canım inşallah çıkar yaTest yap canım
InsallahTamam canım inşallah çıkar ya
Yaptin mi ne ciktiTamam canım inşallah çıkar ya
Yaptin mi ne cikt
Negatif çıktı canim 2 gün kala tekrar yapıcamYaptin mi ne cikti
Çıkabiliyor oyle bırakma pesiniNegatif çıktı canim 2 gün kala tekrar yapıcam
Yumurtlamadan kaç gün sonra yapmak gerekiyor canım? Ben yaptığımda 8 gün geçmiştiÇıkabiliyor oyle bırakma pesini
Adet tarihi önemliYumurtlamadan kaç gün sonra yapmak gerekiyor canım? Ben yaptığımda 8 gün geçmişti