Erken gebelik testi

Mavilkelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2022
110
36
48
erken gebelik testi yaptım ama sonuç böyle çıktı bir bakar mısınız ?

Eklentiler

• A7710B13-6AE0-442D-9E7A-5E563BDC364B.webp
    A7710B13-6AE0-442D-9E7A-5E563BDC364B.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 114
Arkasına ışık tutup baktığımda C bölgesinde bir çizgi görünüyor ama bozuk mu çıktı anlamadım 50 TL vermiş eşim buna ilişkiden 5 gün sonra bile doğru sonuç yazmışlar üstüne pek güvenemedim ama
Bence geçmesini bekleyin daha net olur

merhaba bu ay adetim 3 gün gecikti gecen ayda 3 gün çok az bir kanamam oldu gecen aydan şüpheleniyorum öyleyse tahminen 2 aylık olmus oluyor 3 kere test yaptım 1 hafta içinde hepsi negatif ufacık silik çizgi bile yok hamile olupta testi negatif çıkar var mı belirtileri yaşıyorum şu anda

Negatif. adetiniz geçmesini bekleyin

merhaba bu ay adetim 3 gün gecikti gecen ayda 3 gün çok az bir kanamam oldu gecen aydan şüpheleniyorum öyleyse tahminen 2 aylık olmus oluyor 3 kere test yaptım 1 hafta içinde hepsi negatif ufacık silik çizgi bile yok hamile olupta testi negatif çıkar var mı belirtileri yaşıyorum şu anda
Öyle bir durum olsa testte net çıkardı canım. Ama yinede emin olmak için kan ver negatif çıkarsa kadın doğum doktoruna git

Erken gebelik testlerine para vermenize gerek yok. Normal kaset testlerde gösteriyor. Ben ikisini de aynı anda yaptım çift çizgiyi gördüm silikte olsa. İçindeki şey kaymış gibi. bence içini açıp bakın çizgi var mı diye. adetime 1 hafta kala ben ucuz kaset testlerde pozitifi görmüştüm.

Öyle bir durum olsa testte net çıkardı canım. Ama yinede emin olmak için kan ver negatif çıkarsa kadın doğum doktoruna git
ben çok fazla kafama taktığım icin olabilir adet gecikmem hamile kalmak istemiyorum geri çekilmeyle ilişki yaşadım 5 kere falan sürekli kontrol ediyorum kendiimi incelemekten hasta olucak mıyım diye sürekli düsünüyorum moralim bozuluyor

şüphelendiğim ay ise 3 gün az kanamam olmustu sonra bitti sandım tekrar kanamam oldu bir kaç gün sonra bu kanama çok azalarak kahverengi şekilde olmaya basladi 5 gün felan sürdü bu baya bi süre ufak ufak kanamam oldu bunu yerleşme kanaması diye düşündüm

ben çok fazla kafama taktığım icin olabilir adet gecikmem hamile kalmak istemiyorum geri çekilmeyle ilişki yaşadım 5 kere falan sürekli kontrol ediyorum kendiimi incelemekten hasta olucak mıyım diye sürekli düsünüyorum moralim bozuluyor
Stres adeti geciktirir bence çok beklemeden bi doktora görün için rahatlar sürekli düşünmek ne yazıkki çare değil 🤷🏻‍♀️

Back
X