Erken gebelik testi

Hayal hayat 123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
285
80
18
36
Kızlar bana yardımcı olursanız sevinirim acill biraz erken gebelik testi yaptım yumurtlama gününden 10 gün sonra hızlı gebelik testi yaptım hemde ondan sonra 4 gün üst üste hepsi de çift çizgi çıktı sizce hamile olabilir miyim lütfen yardim

Kızlar bana yardımcı olursanız sevinirim acill biraz erken gebelik testi yaptım yumurtlama gününden 10 gün sonra hızlı gebelik testi yaptım hemde ondan sonra 4 gün üst üste hepsi de çift çizgi çıktı sizce hamile olabilir miyim lütfen yardim
Hepsinde çıktıysa vardır tabi gebelik adetin geçti mi

Silik çıktıysa bence direk kan verin🙏🏻🍀 görseli varsa atın isterseni testin

Kızlar merhabalar ben hala hasta olmadim adetimin 3. Günü ama ben hala hasta olmadim bugün de test yaptım o da pozitif

Eklentiler

• 1648540092100..webp
    1648540092100..webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 128
Merhaba kızlar rica etsem testime bakabilir misiniz yumurtlamanin 11.gunu geçen ay kuruma çizgisi sebebiyle umitlendim bu sefer daha belirgin gibi. Çok teşekkür ederim 🙏🌸
Benimde yumurtlamanın 12. Günü aynı böyle çıkmıştı sonuç hamileyim😻bence sende de var istersen 2 gün sonra tekrarla testi. Tabii 5 dk nin icinde çıkması da onemli

Benimde yumurtlamanın 12. Günü aynı böyle çıkmıştı sonuç hamileyim😻bence sende de var istersen 2 gün sonra tekrarla testi. Tabii 5 dk nin icinde çıkması da onemli
Hemen çıktı canım çok teşekkür ederim yorumun için yarın da yapıp kana gidicem direkt. Çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah 💖💖💖

Back
X