Erken gebelik testi

Kaderim_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2022
40
6
1
30
Erken gebelik testi yaptım beş gün var hastalığıma şüphelendim kuruluk çizgisi mı var mı

Eklentiler

• IMG20220412173244.webp
    IMG20220412173244.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 172
Bende zor görüyorum
Arkadaşlar yardım edin lütfen bayramdan sonra tüp bebek için tedaviye başlıyordum bu ay umudum yoktu hıc yinede test yapmak istedim bugün adet olmam gerekiyor böle çıktı gebelik varmı sözde yoksa yanlış olabilir mi inanamiyorum yardım edin nolur

Eklentiler

• InShot_20220412_200056757.webp
    InShot_20220412_200056757.webp
    21 KB · Görüntüleme: 137
Bende zor görüyorum
Arkadaşlar yardım edin lütfen bayramdan sonra tüp bebek için tedaviye başlıyordum bu ay umudum yoktu hıc yinede test yapmak istedim bugün adet olmam gerekiyor böle çıktı gebelik varmı sözde yoksa yanlış olabilir mi inanamiyorum yardım edin nolur

Eklentiler

• InShot_20220412_200056757.webp
    InShot_20220412_200056757.webp
    21 KB · Görüntüleme: 134
Evet var canım gayet çıkmış güzel hayırlı olsun gözün aydın 💞🤲

Şimdi aldım sonucu 66 çıktı değer Allah im herkese nasip etsin bu duyguyu biz 2 buçuk yıldır bu anı bekliyorduk 2 aşılamam oldu tutmadı bu bizim mucizemiz oldu Allah'ım herkese nasip etsin inşallah 🤲
Çok sevindim 🤗 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊 darısı başıma inşallah hayırlısıyla 🤲

Kız daha ne olcakti hayırlı olsun💖🌸

Şimdi aldım sonucu 66 çıktı değer Allah im herkese nasip etsin bu duyguyu biz 2 buçuk yıldır bu anı bekliyorduk 2 aşılamam oldu tutmadı bu bizim mucizemiz oldu Allah'ım herkese nasip etsin inşallah 🤲
Çok sevindim canım 2 gün aralıkla beta baktirip takip yaparsan iyi olur artışı önemli. Birkaç kez baktirsan yeter sonra kese ve bebek için beklersin💖

Back
X