Erken gebelik testi

Kaderim_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2022
40
6
1
30
Erken gebelik testi yaptım beş gün var hastalığıma şüphelendim kuruluk çizgisi mı var mı

Eklentiler

• IMG20220412173244.webp
    IMG20220412173244.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 172
Çok sevindim canım 2 gün aralıkla beta baktirip takip yaparsan iyi olur artışı önemli. Birkaç kez baktirsan yeter sonra kese ve bebek için beklersin💖
2 gün sonra baktım canım değer 176 ya yükselmiş şuan 4+5 iz ♥️ doktor önümüzdeki cumaya kontrol verdi keseye bakmak için büyük ihtimal SAT a göre de 5+2 olucaz inşallah gitmiskende kalp atışını duyarız zaman durdu sanki benim için 🤭

2 gün sonra baktım canım değer 176 ya yükselmiş şuan 4+5 iz ♥️ doktor önümüzdeki cumaya kontrol verdi keseye bakmak için büyük ihtimal SAT a göre de 5+2 olucaz inşallah gitmiskende kalp atışını duyarız zaman durdu sanki benim için 🤭
Ay çok sevindim canım. 2022 Aralık anneleri topigi var oraya yazıyoruz hep aklımızdakileri bir sürü arkadaş var sen de faydalanabilirsin

Şimdi aldım sonucu 66 çıktı değer Allah im herkese nasip etsin bu duyguyu biz 2 buçuk yıldır bu anı bekliyorduk 2 aşılamam oldu tutmadı bu bizim mucizemiz oldu Allah'ım herkese nasip etsin inşallah 🤲
Çok duygulandım arkadaşım. Sağ sağlim alasın kucağına yavrunu. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 💙

Çok duygulandım arkadaşım. Sağ sağlim alasın kucağına yavrunu. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 💙
Amin inşallah canım ama dun değerim 3000 deyken keseyi göremedi birde kist buldu beta HCG takibi verdi bugün tekrar baktırdım 2600 e düşmüş değer tekrar yükselmesi gibi bı umudum kalmadı açıkçası tekrar yükselme şansı varmı onu bile bilmiyorum 😭

Back
X