Erken gebelik testi

yelken_c

Nasip Niyete vurgundur 🌿
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2022
210
195
18
Kızlar merhaba beklenen adet tarihim 3 temmuz bugün erken gebelik testi yaptım bi dikkatli bakar mısınız?

Eklentiler

• B0C6FA71-EDF8-4D9E-BCF7-ABA49D144C79.webp
    B0C6FA71-EDF8-4D9E-BCF7-ABA49D144C79.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 222
Hasta oldun mu canım var mı bişe
Hayır canım olmadım bugün tekrar test yaptım hem kaset test hem erken gebelik testi ikisinde de çizgiyi gördüm 🙈 inşallah sağlıklı ilerler henüz kan verdim adet günüm geçsin öyle vericem

merhaba kızlar bana yardımcı olabilir misiniz?
Yeni evlendim ve 3 Haziran’da ilk ilişkim oldu 9 Haziran’da da korunmasız bir şekilde ilişkiye girdik yanlız her hangi içeri bir akıntı olduğunu düşünmüyoruz reglim 19uydu ve 19unda oldum biraz sancılı oldu fazla kanamam oldu ve başım dönüp düştüm yeni kalktığım için sersemlediğimi düşünüyorum ve ilk defa ilişkiye girdiğim için reglimin bu ay fazla kanama sebebini ilk ilişkinin sebebi olduğunu düşünüyorum reglimden 2/3 gün sonra evde kendim test yaptım ilk testim tek çizgi çıktı koyu kırmızı çıktı aradan 5 saat sonra tekrar test yaptım yanlız lavobo ihtiyacım gelmediği için bol bol su içtim ve testi yaptım gözle görülmesi nerdeyse görünmeyen çift çizgi çıktı yanlız ben bu teste 15 dk sonra baktım bu şekildeydi neyse bıraktım bir kenara araştırmaya koyuldum ilk test tek kırmızı olunca bunun neden çift olduğunu anlamaya çalıştım aradan 50 dk geçti testi atacaktım tek bir şekilde kırmızı olmuştu resimlerde gördüğünüz gibi sizce ne yapmam gerekiyor Şuan yeni evli olduğumuz için bebek istemiyoruz kendimizi düzlüğe çıkarmak istiyoruz

Eklentiler

• 7C229237-B627-44A2-A559-DDAF3BAF8269.webp
    7C229237-B627-44A2-A559-DDAF3BAF8269.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 133
  • 6A0F2D8D-7F1C-4F5A-AE20-BD94F55E478F.webp
    6A0F2D8D-7F1C-4F5A-AE20-BD94F55E478F.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 167
Yeni evlendim ve 3 Haziran’da ilk ilişkim oldu 9 Haziran’da da korunmasız bir şekilde ilişkiye girdik yanlız her hangi içeri bir akıntı olduğunu düşünmüyoruz reglim 19uydu ve 19unda oldum biraz sancılı oldu fazla kanamam oldu ve başım dönüp düştüm yeni kalktığım için sersemlediğimi düşünüyorum ve ilk defa ilişkiye girdiğim için reglimin bu ay fazla kanama sebebini ilk ilişkinin sebebi olduğunu düşünüyorum reglimden 2/3 gün sonra evde kendim test yaptım ilk testim tek çizgi çıktı koyu kırmızı çıktı aradan 5 saat sonra tekrar test yaptım yanlız lavobo ihtiyacım gelmediği için bol bol su içtim ve testi yaptım gözle görülmesi nerdeyse görünmeyen çift çizgi çıktı yanlız ben bu teste 15 dk sonra baktım bu şekildeydi neyse bıraktım bir kenara araştırmaya koyuldum ilk test tek kırmızı olunca bunun neden çift olduğunu anlamaya çalıştım aradan 50 dk geçti testi atacaktım tek bir şekilde kırmızı olmuştu resimlerde gördüğünüz gibi sizce ne yapmam gerekiyor Şuan yeni evli olduğumuz için bebek istemiyoruz kendimizi düzlüğe çıkarmak istiyoruz
Canım ben testlerden pek birşey anlamadım amaa çocuk istemiyorsan korun bu şekilde düşünceye kapılmazsın hem

Öncelikle bebek istemeyen çiftler gibi korunmanız gerekiyor. Korunmasız ilişkiye girmemeniz lazım. Regl olduysan hamile değilsindir. Hamileyken kanaman olduysa kimyasal gebeliktir, düşmüştür. Üç gün sonra testi tekrarla. Muhtemelen bir şey çıkmaz. Bebek istemeyen insanların korunmasız ilişkiye girme cesaretine hayranım. Bende spiral var altı ayda bir kontrole gidiyorum ona rağmen eşime prezervatif taktırıyorum. Yöntemleri araştırmanızı, bir miktar bilinçlenmenizi tavsiye ederim.

İlişkiden 20 gün sonra test yaptım ve markası artımed

Canim kaset testinin markasi nedir? Bide ilişkiden kac gunn sonra test yaptın
İlişkiden 12 gün sonra yaptım kaset testini markası da laboquick
Bugün tekrar kaset test yaptım o daha belirgin çıktı onun markası da fortune

Eklentiler

• AirBrush_20220703075827.webp
    AirBrush_20220703075827.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 101
  • IMG_20220703_075602.webp
    IMG_20220703_075602.webp
    100,8 KB · Görüntüleme: 91
Gözün aydın canım.
Yarın kan ver bence.
Araya bayram tatili girmeden.
Bayramdan sonra da doktora gidersin.
Canim yanlış yere yazmisim heyecandan topige yazacagima 😂 gördün dimi çizgiyi 🥺 yarın sabah tekrar yapayım diyorum. Bir kac gün sonra kan vermeyi düşünüyorum gecen ay yaşadıklarımdan dolayı korkuyorum 🥺 ozelde almazlar mi?

Back
X