Erken gebelik testi

Elif Sengul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2021
64
13
38
28
Merhabalar . Ben erken gebelik testi yaptım after 10 diye bir test ile silik cizgi gördüm ama 2. Yaptığım testte pozitif yoktu sizinde başınıza geldi mi ? Testi yanlış yaptığımı da düşünüyorum. Yaptığım aşağıdaki gibi .

Eklentiler

• 20220911_065103.webp
    20220911_065103.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 1.080
Silik çizgi var , yanlış yaptığınız test bu mu ? Neyi yanlış yaptığınızı düşünüyorsunuz

İkinci testi de ilk idrarla mı yaptınız? Aynı gün mü yaptınız? Adetinize kaç gün var?

Merhabalar . Ben erken gebelik testi yaptım after 10 diye bir test ile silik cizgi gördüm ama 2. Yaptığım testte pozitif yoktu sizinde başınıza geldi mi ? Testi yanlış yaptığımı da düşünüyorum. Yaptığım aşağıdaki gibi .
Ben net bir şey göremedim maalesef.
Bence adet gününü bekleyip o gün sabah kaset test ile tekrarlayınız.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🌸

Merhaba kızlar bende yaptım biraz erken oldu daha 9 günüm vardı testi yapmam için çizgi görebiliyor musunuz tecrübeli arkadaşlar

Eklentiler

• IMG_20220915_071736.webp
    IMG_20220915_071736.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 957
Merhaba kızlar bende yaptım biraz erken oldu daha 9 günüm vardı testi yapmam için çizgi görebiliyor musunuz tecrübeli arkadaşlar
Birkaç gün sonra tekrarlayın testi. Neden 9 gün varken test yapmak istediniz bilmiyorun ama böyle bir şey söylemek çok zor.

Merhaba. Ben de az önce dayanamadım erken gebelik testi yaptım prodoctor marka. Pazar günü regli olmam gerk en erken ama sanırım erken davrandım. Testimde de tek çizgi çıktı. böyle olup daha sonra pozitif gören var mı?

Merhaba. Ben de az önce dayanamadım erken gebelik testi yaptım prodoctor marka. Pazar günü regli olmam gerk en erken ama sanırım erken davrandım. Testimde de tek çizgi çıktı. böyle olup daha sonra pozitif gören var mı?
Benim dün regl günümdü test yaptım negatifti bugün 2. Günü adetimin bekliyorum

merhabalar 2 aydır ilaçla adet oluyorum bebiş istiyoruz. cuma günü erken gebelik testi yaptım son adetim 26 Ağustos. çok silik ikinci çizgi çıktı pazar günü kan verdim negatif:( adetime de 3 gün var acaba pozitife dönme ihtimalim olabilir mi ?

Adete 9 gün kala nasıl yapıyorsunuz valla şaşırıyorum 😅 benim adetim 3 gün geçti hala idrar testi tek çizgi gösteriyor. Kan da pozitif cikti. Benim idrarimda mi sorun var acaba ya. Neden gostermiyor🤣

Back
X