- 27 Ekim 2022
- 32
- 2
- 6
- 23
- Konu Sahibi semrabummmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek çizgi var maalesef bir hafta çok erken test içinSizce burda tek cizgi mi var 2 çizgi mi adetime daha bir hafta var ama çok merak ettiğim için dayanamayıp yaptim
Biliyorum erken ama merak ettim dayanamadimTek çizgi var maalesef bir hafta çok erken test için![]()
Ama negatif görünce üzüldün bekliceksin başka çare yok benimde bir haftam var bekliyorumBiliyorum erken ama merak ettim dayanamadim
Bakar mısın bi tane daha attimAma negatif görünce üzüldün bekliceksin başka çare yok benimde bir haftam var bekliyorum![]()
Göremiyorum fotoğrafBakar mısın bi tane daha attim
İnceledim baya ama ben göremiyorum başka çizgi hem çok erken ben gecikme yaşayınca yapacağım aynı günü bekliyoruz belirtiniz falan mı var
Akıntım çok midem de bi seylik var gibi tam bulantı da değil bir de kasik agrisiİnceledim baya ama ben göremiyorum başka çizgi hem çok erken ben gecikme yaşayınca yapacağım aynı günü bekliyoruz belirtiniz falan mı var
Anladım inşallah hamilesinizdir güzel haberi bizde alırız ilk hamilelik olcak galibaAkıntım çok midem de bi seylik var gibi tam bulantı da değil bir de kasik agrisi
Evet insallah sizin peki belirtiniz var mı kaçıncı hamilelikAnladım inşallah hamilesinizdir güzel haberi bizde alırız ilk hamilelik olcak galiba![]()
İlk olcak inşallah bende meraklıyım heyecanlıyım ama tutuyorum kendimi pek belirtim yok benim ya arada bı kasık ağrısı o da zaten adete yakın hep oluyor akıntım var evet o da oluyordu ayırıcı bı belirtim yok şuanEvet insallah sizin peki belirtiniz var mı kaçıncı hamilelik
İlk olcak inşallah bende meraklıyım heyecanlıyım ama tutuyorum kendimi pek belirtim yok benim ya arada bı kasık ağrısı o da zaten adete yakın hep oluyor akıntım var evet o da oluyordu ayırıcı bı belirtim yok şuan
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahİlk olcak inşallah bende meraklıyım heyecanlıyım ama tutuyorum kendimi pek belirtim yok benim ya arada bı kasık ağrısı o da zaten adete yakın hep oluyor akıntım var evet o da oluyordu ayırıcı bı belirtim yok şuan
Amin inşallahHakkımızda hayırlısı olsun inşallah