Erken gebelik testi

ednuracrrx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2022
64
31
3
25
Merhaba kısadan özet geçicem bu ay ki belirtilerim gaz sancısı göğüste hassasiyet ama bu adete yakın zaten oluyor aşırı iştahım arttı kasıklarımda batma şekilde sancı ve sarı renkte akıntım var adete 4 günüm var prodoctor erken gebelik testi aldım şuan yapabilir miyim yoksa yarını bekleyip sabahtan mı yapmayalım lütfen yardımcı olur musunuz

Bence sabah yapmalısın bende de aynı belirtiler var bugün kaset test yaptım 6 gun olmasina ragmen çizgi çıkmadı ama sanki vardı gibi de o yüzden biraz daha beklemeyi düşünüyorum

Bence sabah yapmalısın bende de aynı belirtiler var bugün kaset test yaptım 6 gun olmasina ragmen çizgi çıkmadı ama sanki vardı gibi de o yüzden biraz daha beklemeyi düşünüyorum
Çoğu kişi erken gebelik testi yaptıklarında görmüşler ama bilmiyorum testte herhangi bir zaman da yapılabilir yazıyor

Gün içinde içtiğimiz sulardan dolayı idrar seyreltik olabiliyor kesin sonuç sabah idrarla olur ama istersen simdi de yapabilirsin tabi

Meraba. Ben adetime 2 gün kala üzerinde 6 gün önceye kadar yüzde 99 sonuç yazam prodoctor erken gebelik testi yaptım negatifti. Sabah yapmıştım üstelik. Sonra gebe değilim diye davranırken adetim 2 gün gecikince psikolojik olarak adet olmuyorum heralde kan verim negatifi görim derken bi geldi ki sonuç negatif. Yani güvenmeyin arkadaşlar

Predictor benim yaptığımda ve akşam yapmıştım 2 haftalık gecikme ile erken gebelik testi olduğu için günün her hangi saati yapabiliyorsunuz beni hiç yanıltmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…