Erken gebelik testi

Elif Sengul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2021
64
13
38
28
Kızlar merhaba , ben erken gebelik testi yaptım dün ve bugün silik cizgi gördüm fakat bugün kan verdiğimde değerim 0.100 cikti başına böyle gelen oldu mu. Adetime 3 gün var .

Eklentiler

• 20221108_153111.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 286
Normalde Adet geciktikten hemen sonra çıkar.. ama geç döllenme oluşmuşsa gecikmeden 1 hafta sonrasına kadar ancak çıkar testte
ya ben sürtünmeyle olan bi ilişkisi sonrasında böyle bir şüpheye düştüm boşalma falan da olmadı zevk suyu degdiyse korkusu var bende. bir şey olmayacağını az çok biliyorum sadece emin olmak için test yapacaktım

Hiç sanmıyorum o şekilde hamilelik oluşacağını .. strest yapmayn adetiniz gecikir.. biz yumurtlama günleri bile ilişkiye giriyoruz yinede hamilelik oluşmadı daha. Yani hamile kalmak o kadar kolay değil emin olun.

Hiç sanmıyorum o şekilde hamilelik oluşacağını .. strest yapmayn adetiniz gecikir.. biz yumurtlama günleri bile ilişkiye giriyoruz yinede hamilelik oluşmadı daha. Yani hamile kalmak o kadar kolay değil emin olun.
umarım allah isteyen bütün ailelere nasip etsin.çok büyük bir sorumluluk.ben istemiyorum yani umarım bende olmaz.ama isteyen herkese allah nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…