erken gebelik testi

asyauugurr

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2022
247
43
18
20
bu konuyu ucunxu kez actigim icin ozur dilerim ama tekrar durumu anlatip sizleri kizdirmayscagim sadece.

erkek arkadasimla surtunmeli iliski yasadik vajinam
kapali durumdaydi(sanirim) bosalma yok sadece zevk suyundan korkuyorum.

iliskiden 13 gun sonra erken gebelik twsti yaptim
negatif cikti.

yarin 16.gun ve tekrar yapmayi dusunuyorum cikan sonuc gercegi yansitir mi? reglim gecen ay 25indeydi yaklastikxa acabalara gieiyorum

bu konuyu ucunxu kez actigim icin ozur dilerim ama tekrar durumu anlatip sizleri kizdirmayscagim sadece.

negatif cikti.

yarin 16.gun ve tekrar yapmayi dusunuyorum cikan sonuc gercegi yansitir mi? reglim gecen ay 25indeydi yaklastikxa acabalara gieiyorum
Hamilelik imkansız zaten sürtünme yolu diyorsun bu bir. Zevk suyu hamilelik oranı çok çok düşük bir ihtimal yani neredeyse imkansız bu iki. Zaten erkek arkadaşın içine girmemiski zevk suyundaki sperm seni dollesin bunun için normal sevişmiş olmalıydın bu da 3. Zaten negatifi görmüşsün daha ne test yapıp duruyorsun bunu da anlamış değilim bu da 4. Daha ne diyimki

Hamilelik imkansız zaten sürtünme yolu diyorsun bu bir. Zevk suyu hamilelik oranı çok çok düşük bir ihtimal yani neredeyse imkansız bu iki. Zaten erkek arkadaşın içine girmemiski zevk suyundaki sperm seni dollesin bunun için normal sevişmiş olmalıydın bu da 3. Zaten negatifi görmüşsün daha ne test yapıp duruyorsun bunu da anlamış değilim bu da 4. Daha ne diyimki
abla sana şöyle açıklayım reşit değilim bilgi aşabileceğim biri yok. internete bakıyorum doğal olarak oyle seyler varki hami neye inanacagımı sasirmis durumdayım. adetten 3-4 gun once yapilan test dogru cıkar mı yada böyle bi durumda gebelik soz konusu mu

abla sana şöyle açıklayım reşit değilim bilgi aşabileceğim biri yok. internete bakıyorum doğal olarak oyle seyler varki hami neye inanacagımı sasirmis durumdayım. adetten 3-4 gun once yapilan test dogru cıkar mı yada böyle bi durumda gebelik soz konusu mu
Evet doğru çıkar varsa hamilelik ama sürtünme yoluyla imkansız tatlim içine girmesi gerekirdi internette her yazılana aldanma

tesekkur ederim allah bşn kere razı olsun su adetimi olayım baska hicbir sey istemiyorum
Kuzum sen bana yazmıştın izah ettim sana. Ay rica ederim yaşama bir şeyler böyle sıkıntı çekeceksen. Mümkün değil hamile olman.Bak adetin gecikirse de stresten olacak.

İçe boşalma ile bile spermin kat ettiği yol ve engeller yüzünden kadınlar senelerce uğraşabiliyor. Sürtünme ile cıks

negatif cikti.

Ben zamanında erkek arkadaşımla tam bir cinsel iliskiyede girmiştim çoğunda da sürtünmeyle ilişkilerim oldu hiç korkmazdim stres etmezdim ve reglimi gününde olurdum , birkaç ay önce iç çamaşırları üzerinden sürtünmeyle ilişki yaşadık ve bu sefer bir korku sardı bir anda hiç korkmayan ben korkmaya başladım ve bende konu açtım fakat herkes kıyafetli kiyafetsiz sürtünmeyle gebe kalınmaz bu şekilde ilişkiden gebe kalmak için vajina ağzına boşalmak gerekli diye söyledi tabi ben yine emin olamadım sonrasında ise doktora gittim kontrole ve gebeliğe dair hiçbir şey yok dedi , demem o ki ne kadar stres yaparsan ve kendine gebeyim dersen öyle mesaj yollar ve reglini geciktirirsin 🙏🏻

Back
X