Erken gebelik testi

aydandemir34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2023
22
10
3
40
Öncelikle herkese merhaba reglime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif inanamadım bir test daha yaptım oda 1 dakika içinde pozitife döndü testte bir yanlışlık olabileceğini düşündüm ve aynı testten arkadaşıma yaptım 😜 onunki negatif hala inanmıyor ve ikna olmuyordum sabah ilk iş doktora gittik doktor ultrasonda kese göstermez çok yeni dedi ama gördü o biraz bana enteresan geldi ben yine ikna olmadım kan testi verdim bu sefer de kan değerim 93,87 çıktı gecikme olmadan beta değerim normal mi böyle durum yaşayan hanımlar sizden tecrübelerini aktarmasını rica ederim hem şakınım hemde korkuyorum kimyasal mı 2 gün sonra Regli görürmüyüm şimdiden teşekkür ederim
2540FC92-1F62-44BA-9F45-7AAC584E038F.webp

Keseyi görebilmeniz için değerim 1500 üzeri olması lazım, regl gecikmesi yaşamadığınız için değer düşük.
Regl gününden 1 gün sonra kan verirseniz hızlı artık görebilirsiniz.

Öncelikle herkese merhaba reglime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif inanamadım bir test daha yaptım oda 1 dakika içinde pozitife döndü testte bir yanlışlık olabileceğini düşündüm ve aynı testten arkadaşıma yaptım 😜 onunki negatif hala inanmıyor ve ikna olmuyordum sabah ilk iş doktora gittik doktor ultrasonda kese göstermez çok yeni dedi ama gördü o biraz bana enteresan geldi ben yine ikna olmadım kan testi verdim bu sefer de kan değerim 93,87 çıktı gecikme olmadan beta değerim normal mi böyle durum yaşayan hanımlar sizden tecrübelerini aktarmasını rica ederim hem şakınım hemde korkuyorum kimyasal mı 2 gün sonra Regli görürmüyüm şimdiden teşekkür ederim Eki Görüntüle 3211619
hayırlı olsun kese oluşmaya bilir 1 hafta bekle. kalp atışlarını 6 .haftada duyabilirsin

Keseyi görebilmeniz için değerim 1500 üzeri olması lazım, regl gecikmesi yaşamadığınız için değer düşük.
Regl gününden 1 gün sonra kan verirseniz hızlı artık görebilirsiniz.
hayırlı olsun kese oluşmaya bilir 1 hafta bekle. kalp atışlarını 6 .haftada duyabilirsin
Hayırlı olsuun sağlıkla gelsin inşallah, belirtileriniz nelerdi
Aslında hiç belirti yaşamadım zaten Regli günüme daha vardı önceden ilişkiden sonra hemen kalkardım sonra doktor mfk bir videosunu izledim söylediğine göre adet gününüz kaç gün sürüyorsa 14 çıkarın kalan gün yumurtlama gününüz dür ona dikkat ettim ve ilişkiden sonra 20,25 dakika yattım ve bu ay imkansız gözüyle bakıyordum oldu ve 1,5 yıldır olmuyordu

Adet geçmeden de hamile olabiliyoruz 😂
Onun söylenme sebebi emin olunsun boşuna umut bağlanmasın diye. Bende regl olmadan çokkk önce hamile kalmışım. Belirtileri o sırada rahatsız olduğum için hamileliğe yormadım ama çoktan hamileymişim.
Kimyasalla alakalı bir durum yok şuan. Değerinizin düzenli artması gerekiyor. İnşallah artar.

Adet geçmeden de hamile olabiliyoruz 😂
Onun söylenme sebebi emin olunsun boşuna umut bağlanmasın diye. Bende regl olmadan çokkk önce hamile kalmışım. Belirtileri o sırada rahatsız olduğum için hamileliğe yormadım ama çoktan hamileymişim.
Kimyasalla alakalı bir durum yok şuan. Değerinizin düzenli artması gerekiyor. İnşallah artar.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim benim ilk hamileliğim ve 1,5 yıldır okadar yıprandım ki her ay test yapıp negatif görünce okadar üzülüyordum ki o yüzden çift çizgiyi görünce şoka girdim inşallah artar 1 hafta sonra inşallah buraya da güzel haberi yazarım 🤲🏻😇

Öncelikle herkese merhaba reglime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif inanamadım bir test daha yaptım oda 1 dakika içinde pozitife döndü testte bir yanlışlık olabileceğini düşündüm ve aynı testten arkadaşıma yaptım 😜 onunki negatif hala inanmıyor ve ikna olmuyordum sabah ilk iş doktora gittik doktor ultrasonda kese göstermez çok yeni dedi ama gördü o biraz bana enteresan geldi ben yine ikna olmadım kan testi verdim bu sefer de kan değerim 93,87 çıktı gecikme olmadan beta değerim normal mi böyle durum yaşayan hanımlar sizden tecrübelerini aktarmasını rica ederim hem şakınım hemde korkuyorum kimyasal mı 2 gün sonra Regli görürmüyüm şimdiden teşekkür ederim Eki Görüntüle 3211619
Tebrik ederim canım. Yanlız 93 değerle nasıl kese gözükmüş ona çok şaşırdım 🫣 benim değerim 1200 dü o bile zar zor göründü… acaba değerinde bir yanlışlık yapılmış olabilir mi? Daha yüksek olabilir mi değerin?

O değerle kese görülmesi mümkün değil cnm o nasıl doktormuş anlamadim çok stresli süreçler bunlar bende aynılarını yaşadım son 2 bucuk aydır hcg yükseltimi kese goruldumu boş gebelikmi kalp atışı olacakmı derken şuan karnımda minigim hala inanamıyorum ama Allah nasip ediyor cnm inş en kısa zamanda hayırlı haberler verirsin

Tebrik ederim canım. Yanlız 93 değerle nasıl kese gözükmüş ona çok şaşırdım 🫣 benim değerim 1200 dü o bile zar zor göründü… acaba değerinde bir yanlışlık yapılmış olabilir mi? Daha yüksek olabilir mi değerin?
Hayır canım ben evdeki testleri söyleyince 2 defa yaptım oda henüz gözükmez ama önce ultrasonda bakalım dedi kese var dedi sonra kan testi verdim bende çok karışık durum sanırım 1 hafta daha bekleyeyim bakalım durum ne olacak

Hayır canım ben evdeki testleri söyleyince 2 defa yaptım oda henüz gözükmez ama önce ultrasonda bakalım dedi kese var dedi sonra kan testi verdim bende çok karışık durum sanırım 1 hafta daha bekleyeyim bakalım durum ne olacak
Anladım canım. Kesenin gözükmesi çok iyi. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamileliğin♥️

Huhuu konu sahibi sonuç nolduuuu

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-04-17-22-27-307_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2023-04-04-17-22-27-307_com.miui.gallery.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 177
Back
X