Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet var annesi gelmiş miniğin sağsağlim kucağına da almayı nasip etsin RabbimArkadaşlar benim adetime 2 gün var erken gebelik testi yaptım böyle çıktı sizce hamile miyim bunu yaşayan oldu muEki Görüntüle 3224578
Teşekkür ederim ben bikere daha bu durumu yaşadım adet günü tutunamadı o yüzden ümitlenmek istemiyorumevet gayet belli zaten, neyinden emin olamadınız
Ayyy çok teşekkür ederim çok sağolun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet var annesi gelmiş miniğin sağsağlim kucağına da almayı nasip etsin Rabbim![]()
İnsallah sağlıkla gelir, kötü düşünmeyinTeşekkür ederim ben bikere daha bu durumu yaşadım adet günü tutunamadı o yüzden ümitlenmek istemiyorum
İnşallah çok teşekkür ederimİnsallah sağlıkla gelir, kötü düşünmeyin
Benimde silik çıktı bende pazartesi gidip kan vericem inşallah ikimizinkide vardırAdetime 3 gün kala kaset test yaptım ve 2. Çizgi silik çıktı pazartesi günü kan testi verecegim sizce bisey var mı
Ben dayanamadım bugün yaptım kan testim 150 çıktı doktor net bişi solemedi var mı sizceAdetime 3 gün kala kaset test yaptım ve 2. Çizgi silik çıktı pazartesi günü kan testi verecegim sizce bisey var mı
Merhaba durumunuz ne tabikii 150 deger gayet iyi nasl ilerliyorBen dayanamadım bugün yaptım kan testim 150 çıktı doktor net bişi solemedi var mı sizce
Perşembe günü gittim 900 olmuştu doktor sıkıntı yok dediMerhaba durumunuz ne tabikii 150 deger gayet iyi nasl ilerliyor
Masallah ❤❤Perşembe günü gittim 900 olmuştu doktor sıkıntı yok dedi
Canım var gibi görünüyorEki Görüntüle 3231164
Arkadaşlar benim testlerim böyle çıktı üstteki erken gebelik altta ki bebetime hangisi doğru hangisi yanlış anlayamadım ya