Merhaba dün test yaptım normal test çizgi silik çıktı bugün tekrarladım erken gebelik testi yaptım böyle çıktı hemen kan 1.20 çıktı şimdi hamilemiyim varmı yok mu çok merak ediyorum yardımcı olun lütfen
Merhaba dün test yaptım normal test çizgi silik çıktı bugün tekrarladım erken gebelik testi yaptım böyle çıktı hemen kan 1.20 çıktı şimdi hamilemiyim varmı yok mu çok merak ediyorum yardımcı olun lütfenbu
Merhaba dün test yaptım normal test çizgi silik çıktı bugün tekrarladım erken gebelik testi yaptım böyle çıktı hemen kan 1.20 çıktı şimdi hamilemiyim varmı yok mu çok merak ediyorum yardımcı olun lütfen
Bu tersten bende yaptım böyle cikmisti kan verdim 1.20 çıktı sonu adet oldum ve şuan bu testler ile ovulasyon takip ediyorm ve hep yanlış veryor başka test varsa deneyin
Bu tersten bende yaptım böyle cikmisti kan verdim 1.20 çıktı sonu adet oldum ve şuan bu testler ile ovulasyon takip ediyorm ve hep yanlış veryor başka test varsa deneyin
Kan testiniz 5in altı ise maalesef negatif oluyor. Siz zaten kan vermişsiniz doğru anlıyorum değil mi idrar testlerine takılı kalmayın. Kan testi her zaman daha elzemdir.