Erken gebelik testi

Benim de adet günüm dündü dayanamadım az önce test yaptım. Silik çizgi ama galiba pozitif :)) Sizin için de hayırlı olsun. Bekleyen dileyen herkesin gönlüne göre olsun. Sağlıkla tamamına erdirsin 🙏🏻
Pozitif canım rabbim herkesin gönlüne göre versin benim icinde dua edermisin

Kızlar nolur bi bakım bu pozitif dimi kimyasal gebelik geçirdim daha önce korkuyorum şimdi inşallah sağlıklıcakla olır

Eklentiler

• E4149FCC-79D9-4BF7-A777-E74AA36BAA67.webp
    E4149FCC-79D9-4BF7-A777-E74AA36BAA67.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 66
Ben daha önce kimyasal geçirmiştim onun değerine bakmışım yanlışlıkla testimin sonucu daha çıkmadan şimdiki sonuç 400 lerde çıktı pazartesi tekrar kan vericem inşallah sağlıcakla yükselir dua edin lütfen 🤲🏻

Ben daha önce kimyasal geçirmiştim onun değerine bakmışım yanlışlıkla testimin sonucu daha çıkmadan şimdiki sonuç 400 lerde çıktı pazartesi tekrar kan vericem inşallah sağlıcakla yükselir dua edin lütfen 🤲🏻
Hayırlı olsun, çok sevindim 🥰 sağlıkla devam etsin hepimizin 🙏🏻

31 mart-1 nisanda ovulasyon testinde yumurtlama gördüm.4nisanda gittiğimde doktor yumurtladigimi söylemişti. Tahmini 1 nisanda yumurtladim. 18mart son adet tarihim. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif cikti. Sizce hala sans var mi?...

Merhabalar adetime 6 gün var erken gebelik testi yaptım sizce yanlış olma ihtimali varmı şimdiden teşekkürler 🙏

Eklentiler

• IMG_6745.webp
    IMG_6745.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 58
Adete 8 gün var ovulasyon böyle çıktı kızlar tekrar mu yumurtluyorum acaba

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    77,4 KB · Görüntüleme: 27
Back
X