Erken Gebelik testi

ilayda0000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2023
6
3
1
26
Kızlar merhaba adetime 4 gün var bebek istiyorum ilk gebeliğim olacak Allah izin verir de olursa dayanamadım bugün öğlen test yaptım 2. Çizgi silik çıktı sizce var mıdır gebemiyimdir testin ismi PREDİCTOR EARLY

Eklentiler

• 16823295687861956827061006153915.webp
    94,5 KB · Görüntüleme: 91
Renginden emin olamadım kuruma çizgisi olabilir diye. Kaç dakika da çıktı 2. Çizgi

Test pozitif.. yerinizde olsam kanı beklenen adet tarihi geçince veririm. Hemde beta yukselmis olur. Şimdi betaniz normal olarak az çıkacak kontrol amacli tekrar kan vermeniz gerekecek.. bu strese sokuyor oldukça. En iyisi biraz daha sabredin..

Öyle mi yapayım evet çok stres oluyorum Kasım'da da aynı şeyi yaşadığımdan korkuyorum da

Şuan sadece dikkat edin ağır kaldırmayın, bol su için, ani hareket yapmayın gibi adetiniz bir gün geçince test verebilirsiniz..
Ben 10 gün bekledim geçmesini çünkü dusuk beta inanılmaz stres.. adetiniz 1 gün geçsin o sırada güzelce yerlessin inşallah

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hayırlısı ile yerleşir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…