- 24 Nisan 2023
- 6
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi ilayda0000
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Renginden emin olamadım kuruma çizgisi olabilir diye. Kaç dakika da çıktı 2. ÇizgiKızlar merhaba adetime 4 gün var bebek istiyorum ilk gebeliğim olacak Allah izin verir de olursa dayanamadım bugün öğlen test yaptım 2. Çizgi silik çıktı sizce var mıdır gebemiyimdir testin ismi PREDİCTOR EARLY![]()
Hemen çıktıRenginden emin olamadım kuruma çizgisi olabilir diye. Kaç dakika da çıktı 2. Çizgi
Ay inşallah inşallah canım Kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim kan vermeye korkuyorum aynı olacak diyeBence hemen kan vermelisin canım inşallh hamilesindir![]()
Tamam yarın ilk işim kan vermek olacak teşekkür ederim canımHa beklemişsin ha vermişsin aynı şey canım bence ver![]()
Öyle mi yapayım evet çok stres oluyorum Kasım'da da aynı şeyi yaşadığımdan korkuyorum daTest pozitif.. yerinizde olsam kanı beklenen adet tarihi geçince veririm. Hemde beta yukselmis olur. Şimdi betaniz normal olarak az çıkacak kontrol amacli tekrar kan vermeniz gerekecek.. bu strese sokuyor oldukça. En iyisi biraz daha sabredin..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hayırlısı ile yerleşir inşallahŞuan sadece dikkat edin ağır kaldırmayın, bol su için, ani hareket yapmayın gibi adetiniz bir gün geçince test verebilirsiniz..
Ben 10 gün bekledim geçmesini çünkü dusuk beta inanılmaz stres.. adetiniz 1 gün geçsin o sırada güzelce yerlessin inşallah
Ne yaptın canım benimÇok teşekkür ederim Allah razı olsun hayırlısı ile yerleşir inşallah![]()