Erken gebelik testi

user010

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2023
32
10
8
25
3 gün ayrı ayri idrar testi yaptım 3ünde de ikinci çizgi silik çıktı adetime de 3 gun var herhangi bi kanama lekelenme de olmadi ama kasıklarimda agri var ayni sekilde ara ara karın boslugumda da sizce durum ne olabilir? Erken gebelik testi yap diyenler oldu ama emin degilim suan yapsam sonuc net cikar mi veya idrar testlerine nazaran negatif veya pozitiflik yönünden daha belirgin olur mu yaşayaniniz oldu mu🥲 yüklediğim fotoğraftaki sonuc bu sabahki olan

Eklentiler

• IMG_20230428_082412.webp
    IMG_20230428_082412.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 582
3 gün ayrı ayri idrar testi yaptım 3ünde de ikinci çizgi silik çıktı adetime de 3 gun var herhangi bi kanama lekelenme de olmadi ama kasıklarimda agri var ayni sekilde ara ara karın boslugumda da sizce durum ne olabilir? Erken gebelik testi yap diyenler oldu ama emin degilim suan yapsam sonuc net cikar mi veya idrar testlerine nazaran negatif veya pozitiflik yönünden daha belirgin olur mu yaşayaniniz oldu mu🥲 yüklediğim fotoğraftaki sonuc bu sabahki olan
Bence kaset testler daha güvenilir.
Çizgi de baya belli kan verseniz çıkar.

Silik çizgi degerin cok dusuk oldugunu gösteriyomuş kanda da çok düşük cikmaz mi daha once hic kan testi yapmadım bilmiyorum da

Silik çizgi degerin cok dusuk oldugunu gösteriyomuş kanda da çok düşük cikmaz mi daha once hic kan testi yapmadım bilmiyorum da
İsterseniz biraz daha bekleyin kan testi için. Bence pozitif sonucunuz.
Beklerim diyorsanız bat geçince yapın kan testini.

Yeni bir gebelik olduğu için silik ama yinede hamilesiniz tabikide hayırlı olsun hemen kan verin

Yeni bir gebelik olduğu için silik ama yinede hamilesiniz tabikide hayırlı olsun hemen kan verin
Bu sabah erken gebelik testi yaptim ve fotograftaki gibi gorunuyo yine hafif silik cizgi var negatif mi oluyo🥺

Eklentiler

• IMG_20230429_080353.webp
    IMG_20230429_080353.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 581
  • IMG_20230429_075936.webp
    IMG_20230429_075936.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 566
Reglimden 2 gün önce silik testle öğrendim beklenen reglden 2 gün sonra da kanda çıktı. Bence sizde de çıkar.

adete 5 gün kala erken gebelik testi yaptım sonuç ne sizce

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-05-04 at 09.01.39.webp
    WhatsApp Image 2023-05-04 at 09.01.39.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 468
  • WhatsApp Image 2023-05-04 at 09.01.40.webp
    WhatsApp Image 2023-05-04 at 09.01.40.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 438
Canım gebelik testinin markasını söyleyebilir misin ?

Back
X