Bence kaset testler daha güvenilir.3 gün ayrı ayri idrar testi yaptım 3ünde de ikinci çizgi silik çıktı adetime de 3 gun var herhangi bi kanama lekelenme de olmadi ama kasıklarimda agri var ayni sekilde ara ara karın boslugumda da sizce durum ne olabilir? Erken gebelik testi yap diyenler oldu ama emin degilim suan yapsam sonuc net cikar mi veya idrar testlerine nazaran negatif veya pozitiflik yönünden daha belirgin olur mu yaşayaniniz oldu muyüklediğim fotoğraftaki sonuc bu sabahki olan
Silik çizgi degerin cok dusuk oldugunu gösteriyomuş kanda da çok düşük cikmaz mi daha once hic kan testi yapmadım bilmiyorum daBence kaset testler daha güvenilir.
Çizgi de baya belli kan verseniz çıkar.
İsterseniz biraz daha bekleyin kan testi için. Bence pozitif sonucunuz.Silik çizgi degerin cok dusuk oldugunu gösteriyomuş kanda da çok düşük cikmaz mi daha once hic kan testi yapmadım bilmiyorum da
Yok bekleyemem ben büyük ihtimalle sabirsizlandimİsterseniz biraz daha bekleyin kan testi için. Bence pozitif sonucunuz.
Beklerim diyorsanız bat geçince yapın kan testini.
Yeni bir gebelik olduğu için silik ama yinede hamilesiniz tabikide hayırlı olsun hemen kan verin3 gün ayrı ayri idrar testi yaptım 3ünde de ikinci çizgi silik çıktı adetime de 3 gun var herhangi bi kanama lekelenme de olmadi ama kasıklarimda agri var ayni sekilde ara ara karın boslugumda da sizce durum ne olabilir? Erken gebelik testi yap diyenler oldu ama emin degilim suan yapsam sonuc net cikar mi veya idrar testlerine nazaran negatif veya pozitiflik yönünden daha belirgin olur mu yaşayaniniz oldu muyüklediğim fotoğraftaki sonuc bu sabahki olan
Yaa cok umutlaniyorum teşekkür ederimYeni bir gebelik olduğu için silik ama yinede hamilesiniz tabikide hayırlı olsun hemen kan verin
Kan verin ilk betanizdan sonra ikiser gün arayla yükselişini takip edin sonrasında kese görünüyor ardından kalp atışı inşallah bu duyguları da yaşarsınız hayırlı olsun hYaa cok umutlaniyorum teşekkür ederim
Bu sabah erken gebelik testi yaptim ve fotograftaki gibi gorunuyo yine hafif silik cizgi var negatif mi oluyoYeni bir gebelik olduğu için silik ama yinede hamilesiniz tabikide hayırlı olsun hemen kan verin
Hayır görünüyor kan verin pazartesi günüBu sabah erken gebelik testi yaptim ve fotograftaki gibi gorunuyo yine hafif silik cizgi var negatif mi oluyo
İnsAllah yaa cok istiyorumReglimden 2 gün önce silik testle öğrendim beklenen reglden 2 gün sonra da kanda çıktı. Bence sizde de çıkar.
Canım gebelik testinin markasını söyleyebilir misin ?3 gün ayrı ayri idrar testi yaptım 3ünde de ikinci çizgi silik çıktı adetime de 3 gun var herhangi bi kanama lekelenme de olmadi ama kasıklarimda agri var ayni sekilde ara ara karın boslugumda da sizce durum ne olabilir? Erken gebelik testi yap diyenler oldu ama emin degilim suan yapsam sonuc net cikar mi veya idrar testlerine nazaran negatif veya pozitiflik yönünden daha belirgin olur mu yaşayaniniz oldu muyüklediğim fotoğraftaki sonuc bu sabahki olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?