• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

beybissi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
252
225
18
29
Merhaba arkadaşlar , 3.gün embriyosu transferi oldum bugün 9.günüm erken gebelik testi yaptım silik olarak çıktı. Aynı durumu yaşayan var mı ? Siz kaçıncı gün test yaptınız ve nasıl çıktı ?

Merhaba arkadaşlar , 3.gün embriyosu transferi oldum bugün 9.günüm erken gebelik testi yaptım silik olarak çıktı. Aynı durumu yaşayan var mı ? Siz kaçıncı gün test yaptınız ve nasıl çıktı ?
Benim 5. Gün embriyosu 7. Gün silik görmüştüm hemen kan verdim sizde hemen kan verin bence hayırlı olsun ☺️🌸

Canım bende aşılama yaptırdım. 7. Gun bugün test silik cıktı erken gebelık. Ovitrelle etkısımı sızce?
Aşılama için 7. Gün çok çok erken. Hem ovitrellenin etkisi geçmemiş olabilir hem de bebiş daha yeni yeni oluşup yerleşiyordur. Tüp bebekte embriyo dışarda oluşturulup( 3 veya 5 gün ) yerleştirildiği için sonuç daha erken çıkabiliyor

Ovitrelle olan varsa 10. Güne kadar yalancı pozitif çıkarıyor
Ovitrelle olmadıysanız transferin 9. Günü erken gebelik testi yapabilirsiniz
silik de olsa çizgi varsa hamilesinizdir

Merhabalar teste silik çizginiz hemen çıktı sonradan mı çıktı acaba bende bugün buna benzer bir durum yaşadımda

Back
X