Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 5. Gün embriyosu 7. Gün silik görmüştüm hemen kan verdim sizde hemen kan verin bence hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar , 3.gün embriyosu transferi oldum bugün 9.günüm erken gebelik testi yaptım silik olarak çıktı. Aynı durumu yaşayan var mı ? Siz kaçıncı gün test yaptınız ve nasıl çıktı ?
Kanda kaç çıktı canımBenim 5. Gün embriyosu 7. Gün silik görmüştüm hemen kan verdim sizde hemen kan verin bence hayırlı olsun![]()
Hatırlamıyorum ama yüksekti ona rağmen benim de çok silikti gebelik testiKanda kaç çıktı canım![]()
Görünce o kadar inanamadım ki hala test doğru mudur diye şüphe ediyorumHatırlamıyorum ama yüksekti ona rağmen benim de çok silikti gebelik testi![]()
Bende gidip gelip teste bakıyordum eşim erken test yapmamı istemedi gizlice özel hastaneye gidip yaptırmıştımGörünce o kadar inanamadım ki hala test doğru mudur diye şüphe ediyorum![]()
Aynı bende gidip gidip bakıyorumBende gidip gelip teste bakıyordum eşim erken test yapmamı istemedi gizlice özel hastaneye gidip yaptırmıştım![]()
Canım bende aşılama yaptırdım. 7. Gun bugün test silik cıktı erken gebelık. Ovitrelle etkısımı sızce?Aynı bende gidip gidip bakıyoruminşallah cumartesiye kadar değerim yükselir
Etkisi olmuş olabilir canımCanım bende aşılama yaptırdım. 7. Gun bugün test silik cıktı erken gebelık. Ovitrelle etkısımı sızce?
Teşekkur ederım canım,az dahanbekleyım benEtkisi olmuş olabilir canım
Aşılama için 7. Gün çok çok erken. Hem ovitrellenin etkisi geçmemiş olabilir hem de bebiş daha yeni yeni oluşup yerleşiyordur. Tüp bebekte embriyo dışarda oluşturulup( 3 veya 5 gün ) yerleştirildiği için sonuç daha erken çıkabiliyorCanım bende aşılama yaptırdım. 7. Gun bugün test silik cıktı erken gebelık. Ovitrelle etkısımı sızce?
Yaptınız mıBende birazdan yapicam transfer gunu dahil 7. Gunum bugun![]()
Merhabalar teste silik çizginiz hemen çıktı sonradan mı çıktı acaba bende bugün buna benzer bir durum yaşadımdaMerhaba arkadaşlar , 3.gün embriyosu transferi oldum bugün 9.günüm erken gebelik testi yaptım silik olarak çıktı. Aynı durumu yaşayan var mı ? Siz kaçıncı gün test yaptınız ve nasıl çıktı ?
5 dk içinde belirti silik çizgiMerhabalar teste silik çizginiz hemen çıktı sonradan mı çıktı acaba bende bugün buna benzer bir durum yaşadımda
Belirdi5 dk içinde belirti silik çizgi
Benim de bugün tam 5. Günde olmadı yaptım sonradan çizgi belirdi siz daha önce yaptınız mı peki testBelirdi